Välkommen

DeLonghi 6x200 ml. avkalkningsmedel View full size

DeLonghi 6x200 ml. avkalkningsmedel

Avkalkningsmedel till Delonghi espressomaskiner. Innehåller 200 ml. vilket räcker till 2 avkalkningar. På grund av det mycket hårda och kalkrika vattnet vi har i Sverige rekommenderar vi att man minst en gång i månaden avkalkar sin maskin.

 

Kan användas till alla Delonghi maskiner

 

More details

1 079,70 SEK

 St.

A1746

Leverans: 1-3 vardagar

andra produkter i samma kategori: Se alla »
 • DeLonghi Vattenfilter till ECAM modeller

  DeLonghi Vattenfilter till ECAM modeller

  Om du har en Delonghi Intensa maskin, kan du installera speciella vattenfilter som säkerställer att vattnet är färskt när du skall brygga ditt kaffe. Filtret är lätt att installera och byta ut, du skall bara komma ihåg att ställa in maskinen så att den kör med vattenfilter.   Kan användas med Delonghi Intensa modeller

  View
 • Delonghi Mjölkrengöring 250 ml

  Delonghi Mjölkrengöring 250 ml

  Mjölksystemet skall rengöras varje dag med rengöringsmedlet vid dagligt bruk för att säkra att mjölkrester inte sitter kvar i mjölksystemet samt att Delonghi espressomaskinen kör optimalt.

  View
 • DeLonghi 500 ml. avkalkningsmedel

  DeLonghi 500 ml. avkalkningsmedel

  Ekologiskt avkalkningsmedel till Delonghi espressomaskiner. Innehåller 500 ml. vilket räcker till 4 avkalkningar.   Kan användas till alla Delonghi maskiner

  View
 • DeLonghi flytande avkalkningsmedel 200 ml.

  DeLonghi flytande avkalkningsmedel 200 ml.

  Avkalkningsmedel till Delonghi espressomaskiner. Innehåller 200 ml. vilket räcker till 2 avkalkningar.

  View

2 miniflaskor

Innehållet i de 200 ml. är fördelade på två miniflaskor med 100 ml. i varje, vilket räcker till en avkalkning. Därmed öppnas bara det som skall användas.

 

PT sendes 3 x 500 ml 

 

Ekologiskt nedbrytbart

Vätskan bryts lätt ner i avloppet och naturen efterföljande.Om DeLonghi

DeLonghi hittar man i espressons hemland Italien, där dessa världskända maskiner tillverkas. Företaget har en lång tradition av att utveckla kaffe- och espressomaskiner, och alla maskiner är skapade för att få ett optimalt utbyte av kaffetts bästa egenskaber, från rostade kaffebönor till kaffet i koppen.

Maskinerna monteras för hand och går igenom många verkliga tester innan de lämnar fabriken, därför kan du i vissa fall uppleva att hitta kafferester i maskinen, om du väljer någon av DeLonghi's maskiner.

DeLonghi design och teknik

DeLonghi präglas av funktionalism, design och teknik. Man kompromissar inte med något, och DeLonghi framställer maskiner som är designriktiga, användarvänliga, moderna, högteknologiska och hållbara. Du hittar dem alla tre inom Rigtig Kaffe's espressomaskinkategorier:

Halvautomatisk

Automatisk

Helautomatisk


DeLonghi
Vis alle produkter fra DeLonghi

Anmeldelser

Inga kommentarer finns för tillfället.


Skriv en anmeldelse af DeLonghi 6x200 ml. avkalkningsmedel:


YouTube Kanal
Kaffeskolan