Välkommen

Rigtig Kaffes Mixpaket 6kg View full size On sale!

Rigtig Kaffes Mixpaket 6kg

Rigtig Kaffes Mixpaket innehåller hela den italienske serie + ett extra kilo av Adrianna.

Serien består av 5 olika och goda kaffeblends, en hyllning till den italienska kaffetradition

 

Paketet innehåller: 

 

Rigtig Kaffes italienske serie består av 5 olika kaffeblends som alla är en hyllning till Italien och den italienska kaffehistoria. Varje kaffeblend symboliseras ett område i Italien och det områdes tradition för kaffesmak och rostning.

 

Du kan läsa mycket mer om det olika kaffetyper här.

More details

949,95 SEK

1 849,70 SEK -899,75 SEK

 St.

A1866

Leverans: 1-3 vardagar

andra produkter i samma kategori: Se alla »
 • Lavazza Super Crema & Crema E Aroma 6kg

  Lavazza Super Crema & Crema E Aroma 6kg

  Lavazza Mix-paketet består av 6 kg hela bönor från Lavazzas fantastiska och breda sortiment - du får 2 kaffe smaker som är bra till både espresso, kaffe och mjölkdrycker

  View
 • Kimbo Mixpaket 6kg

  Kimbo Mixpaket 6kg

  Är du också helt galen i Kimbo kaffe? I det här paketet får du 6 kg hela kaffebönor - Paketet innehåller två fantastiska och intensiva kaffeblandningar, som är helt perfekta till en god espresso, en kaffe eller till en mjölkdryck.

  View
 • Kimbo Aroma Intenso,12x500g bönor

  Kimbo Aroma Intenso,12x500g bönor

  Kimbo Aroma Intenso utmärker sig för sin karakteristiska intensitet, kropp/body och eftersmak. Smaken är kryddad och kommer med en kraftig, och ihållande crema.

  View
 • Kimbo Espresso Napoletano, 12x500gr hela bönor

  Kimbo Espresso Napoletano, 12x500gr hela bönor

  Kimbo Espresso Napoletano är ett kärleksförklaring till den traditionella espresso, som serveras på caféer i Napoli. Detta kaffe är en autentisk förtolkning av den fina napoletanska kaffe tradition.

  View

Rigtig Kaffes Adrianna

En hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras på Sicilien. Kaffen består av 60% arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

 

Rigtig Kaffes Teodora

En kaffeblend med en balanserad smak, en hyllning till den stolta napolitanska kaffetradition. Kaffen består av 60% tvättade arabica-bönor och 25% robusta från Colombia, Kenya, Guatemala och Brasilien.

 

Rigtig Kaffes Fabiola

En fyllig och harmonisk kaffeblend, en hyllning till den Toscanska kaffetradtion och rostning. Kaffen består av 75% tvättade arabica-bönor och 25% robusta från Colombia, Kenya, Guatemala och Brasilien.

 

Rigtig Kaffes Fiorenza

Ett spännande och raffinerat kaffe, en hyllning till den kaffetradition som finns i den norditalienska region Piemonte. Kaffen består av 100% arabica från Colombia, Brasilien och Sumatra.

 

Rigtig Kaffes Dianora

En hyllning till den norditalienska region Lombardiet och är en high end kaffe bestående av 100% arabica från Guatemala. • Vikt 6 kg

Anmeldelser

Inga kommentarer finns för tillfället.


Skriv en anmeldelse af Rigtig Kaffes Mixpaket 6kg:


YouTube Kanal
Kaffeskolan