Välkommen

Kimbo Mixpaket 6kg View full size On sale!

Kimbo Mixpaket 6kg

Är du också helt galen i Kimbo kaffe? I det här paketet får du 6 kg hela kaffebönor - Paketet innehåller två fantastiska och intensiva kaffeblandningar, som är helt perfekta till en god espresso, en kaffe eller till en mjölkdryck.
 
Paketet innehåller

6 x 500 gr Kimbo Aroma Intenso
6 x 500 gr Kimbo Espresso Napoletano
 

Du kan läsa mer om de olika typer kaffe här »

More details

949,95 SEK

2 159,40 SEK -1 209,45 SEK

 St.

A1893

Leverans: 1-3 vardagar

andra produkter i samma kategori: Se alla »
 • Lavazza Super Crema & Crema E Aroma 6kg

  Lavazza Super Crema & Crema E Aroma 6kg

  Lavazza Mix-paketet består av 6 kg hela bönor från Lavazzas fantastiska och breda sortiment - du får 2 kaffe smaker som är bra till både espresso, kaffe och mjölkdrycker

  View
 • Kimbo Aroma Intenso,12x500g bönor

  Kimbo Aroma Intenso,12x500g bönor

  Kimbo Aroma Intenso utmärker sig för sin karakteristiska intensitet, kropp/body och eftersmak. Smaken är kryddad och kommer med en kraftig, och ihållande crema.

  View
 • Kimbo Espresso Napoletano, 12x500gr hela bönor

  Kimbo Espresso Napoletano, 12x500gr hela bönor

  Kimbo Espresso Napoletano är ett kärleksförklaring till den traditionella espresso, som serveras på caféer i Napoli. Detta kaffe är en autentisk förtolkning av den fina napoletanska kaffe tradition.

  View

Paketet innehåller

Kimbo Espresso Napoletano
Kimbo Espresso Napoletano är en blandning av 80% Arabica, 20% Robusta som ger kaffet en intensiv och stark smak med en långvarig och tät crema samt en lång eftersmak.
 
Kimbo Aroma Intenso
Kimbo Aroma Intenso utmärker sig för sin karakteristiska intensitet, kropp och eftersmak. Smaken är kryddad och åtföljs av en tjock, ihållande crema. Kaffets karakteristiska struktur och speciella kropp/body, innebär att den ägnar sig otroligt bra till mjölkdrycker - cappuccino, latte macchiato, osv. • Vikt 6 kg

Om Kimbo

Kimbo är en av det stora italienska succeshistorier och är grundlagt i 1963 av Rubino bröderna.

Än om det på 60-talet var en spännande ekonomisk boom, tog kaffemarknaden fart då det blev tillåtet att sälja kaffe i burkar. Kimbo har sedan dess fortsatt deras växt och är idag en av det största kaffeproducenter i Europa.

Kimbos mission är att sprida Italiensk kvalitetskaffe över hela världen och fortsätta med att producera deras kaffeblends i Napoli, Italien, efter det stola napolitanska traditioner med äkta italienskt kaffe.


Kimbo
Vis alle produkter fra Kimbo

Anmeldelser

Inga kommentarer finns för tillfället.


Skriv en anmeldelse af Kimbo Mixpaket 6kg:


YouTube Kanal
Kaffeskolan