Välkommen

Alessi MG32 Vattenkokare Azur 1,5 L View full size

Alessi MG32 Vattenkokare Azur 1,5 L

Alessi MG32 är en vacker och elegant vattenkokare i den snygga färgen azurblå och med en röd vissla tillverkat som en fågel. 

 

Vattenkokaren har en kapacitet på 1,5 liter. Vattenkokaren är den elektriske utgåva av den populära kokdel designat av Michael Graves i 1985. Vattenkokaren har en elektrisk bas. Vilket betyder att kannan inte har en kabel och därför kan stå framme på bordet.

 

Den klassiska vattenkokare från 1985 är en perfekt kombination av massproduktion och fantastisk design som designern Graves arbetat hårt att få till.

 

Vattenkokaren är tillverkat i blankpolerat rostfritt stål och färgat plast.

 

Michael Graves var en amerikansk designer och arkitekt, som var en del av “New York Five” - fem arktitekter, som ville ha en ren form för modernisme.

More details

2 670,00 SEK

 St.

11-MG32AZ

Leverans: 1-3 vardagar

andra produkter i samma kategori: Se alla »
  • Kapacitet 1,5 L
  • Effekt 1500 W
  • Färg Blå
  • Dimensioner 25,5 x 25,5 x 27 cm

Om Alessi

Alessi är italiensk design, när det är som bäst! Företaget är grundlagt i 1921 av Giovanni Alessi och startade som en workshop som fokuserade på att producera service af mässing, nickel och silver.

Alessi har genom åren utvecklat sig till att vara en av det förande innanför italienskt design.

Missionen bakom Alessi är att skapa avancerande och funktionella design i massproduktion-utan att gå på kompromiss med kvaliteten. Alessis Design är en förening av konst, industri och marknadens behov.

Alessis sortiment består av en rad klassiker både nya och gamla. Den klassiska vattenkokare, citruspressare och faten och skålarna med den härliga Alessi man.

Hos Rigtig Kaffe är vi glada för Alessis fantastiske sortiment, som passer perfekt till kaffevärlden, som vi känner och älskar den!


Alessi
Vis alle produkter fra Alessi

Anmeldelser

Inga kommentarer finns för tillfället.


Skriv en anmeldelse af Alessi MG32 Vattenkokare Azur 1,5 L:


YouTube Kanal
Kaffeskolan