Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
439 SEK 4029 SEK
Serie
Vis mere... Vis mindre
Färg
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Wesco - se hela sortimentet här

Wesco är ett tyskt familjeföretag, som producerar köks- och hushållsprodukter. De är speciellt kända för deras fina pedalhinkar och sophinkar i toppkvalitet. Välj mellan fler än 100 olika varianter!

Vil du vide mere om Wesco? - Læs mere her.
per sida
per sida

Wesco

Pedalhinkar & köksutrustning från Wesco

Wesco - Westermann & Co är ett tyskt familjeföretag, som grundades 1867 i Sauerland.

Företaget har ända från början specialiserat sig på köks- och hushållsprodukter i metall, där man lägger vikt på tysk kvalitet, exklusiv design och hög funktionalitet.

Produktionen av Wesco-produkter görs med modern teknologi och noga utvalda material, för att garantera kvalitet och hållbarhet. Man använder pulverlackerade eller galvaniserade stålplattor och rostfritt stål, som är känt för sin hållbarhet.

På 1920-talet introducerade Wesco en askkopp i deras sortiment och efter andra världskriget lanserades den första pedalhinken. Idag har Wesco mer än 50 pedalhinkar i deras sortiment samt brödlådor, förvaringsburkar, köksvågar m.m.

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av Wescos fantastiska pedalhinkar och sophinkar, som passar till användning i hemmet, på kontoret, läkarkliniker, butiker och liknande. Pedalhinkarna finns i otaliga färger, storlekar och designs, så det finns garanterat en som passar just ditt behov. Se t.ex. den klassiska och populära Baseboy-modellen, som är inspirerad av 50-tals design.