Holm

Claus Holm är en dansk kock, föredragshållare och författare, som har skapat en fin köksserie i hög kvalitet. För att göra köksarbetet roligare och enklare har vi samlat ett stort och fint utbud av hans produkter.

Totalt 36 produkter

Köksserie av Claus Holm

Claus Holm har, med sin långa erfarenhet från restauranglivet, skapat en vacker köksserie, som han valt att kalla Holm

Claus stora passion är matlagning samt en bra köksupplevelse och han har alltid sysslat med detta på ett eller annat sätt. Därför lägger han fokus på att skapa kvalitets-köksutrustning, som hjälper dig att tillreda en välsmakande måltid. Produktsortimentet ska göra köksarbetet roligare och enklare samt ta fram de bästa smakerna. 

Serien sträcker sig över ett brett utbud av funktionella och praktiska redskap till matlagning och servering. Se bl.a. det stora utbudet av grytor och pannor i tungt gjutjärn eller klassisk aluminium, de vackra serveringsbrädorna och mycket mer. Holm har allt du behöver i köket!

Claus Holm har själv valt ut, testat och godkänt alla produkter, så funktionerna och detaljerna är på topp!

Efter avslutad kockutbildning startade Claus Holms fullbokade och allsidiga liv som smakutvecklare och kock. Sedan dess har det blivit åratal med erfarenheter från restauranglivet, som både självständig och anställd både i det egna landet och utomlands, föredragshållare, författare och TV-kock i Danmark.

Claus Holm har alltid arbetat med mat. Den ro och glädje han finner genom att arbeta med färska råvaror, recept, bra köksutrustning och smakutveckling ger honom dagligen bekräftelse på att han är i rätt bransch.

”Jag är kock, smakutvecklare och fördragshållare, samt en människa med behov att göra en skillnad. I mitt kök är allt möjligt."