Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
3359 SEK 3360 SEK
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Nemox - se hela sortimentet här

Nemox är ledande på glassmaskin-marknaden och producerar glassmaskiner med kompressor i mycket hög kvalitet. De har sålt mer än 6 miljoner maskiner sen 1986! Se glassmaskiner från Nemox här.

Vil du vide mere om Nemox? - Læs mere her.

Nemox

Glassmaskiner av högsta kvalitet - Nemox

Italienska Nemox ligger i den norra delen av Italien, i närheten av Milano och Brescia, där det på fabriken produceras några av världens bästa glassmaskiner.

Sortimentet består av ett brett utbud av glassmaskiner med och utan kompressor, som är designade och utvecklade speciellt till privat bruk, samt ett utbud av otroligt professionella maskiner till fackfolk.

En glassmaskin från Nemox är alltid av högsta kvalitet, funktionell och användarvänlig. Fabriken och produkterna lever naturligtvis upp till de nödvändiga EU-kraven, eftersom alla produkter utvecklas, produceras och monteras inom EU.

Nemox är en av de ledande inom branschen och har sedan 1986 producerat mer än 6 miljoner glassmaskiner. Det är en kvalitetsstämpel i sig, som endast nåtts tack vare innovation, kvalitet, funktionalitet och ett brett sortiment.

Vi på Rigtig Kaffe har med glädje sålt Nemox glassmaskiner i många år!