Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
1519 SEK 1520 SEK
Serie
Vis mere... Vis mindre
Färg
Vis mere... Vis mindre
Typ
Vis mere... Vis mindre
Storlek
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Lion Sabatier - se hela sortimentet här

Exklusiva franska köksknivar från Lion Sabatier, som är något av det bästa man kan få när det gäller knivar. Här får du knivar av högsta kvalitet och med en enorm slittålighet. Se hela Lion Sabatier-sortimentet här.

Vil du vide mere om Lion Sabatier ? - Læs mere her.

Lion Sabatier

Handgjorda franska högkvalitets-knivar - Lion Sabatier

Lion Sabatier är ett franskt företag som producerar knivar av högsta kvalitet. Företaget grundades 1812 i den franska Thiers-regionen. År 1991 övertog Coutel ‘Innov produktionen av Lion Sabatier.

Ordet Sabatier i sig är inte ett registrerat varumärke, utan används istället av en lång rad olika knivproducenter. Lion Sabatier är däremot ett registrerat varumärke och faktiskt det största företaget som registrerat ett namn med ordet Sabatier. Det är även dom som får använda lejonet som symbol och på loggan.

I mer än 500 år har Thiers-regionen varit centrum för franska knivfabriker och det ligger därför flera Sabatier-fabriker här, som alla framställer knivar. Fast det är en stor skillnad på de olika producenterna samt kvalitén på de färdiga produkterna.

Lion Sabatier använder, som tidigare nämnts, lejonet som en del av deras logga. Lejonet är kungen över alla djur och symboliserar styrka, smidighet och överlägsenhet, vilket är en kvalitetsgaranti för konsumenten.

Lion Sabatiers knivar är handgjorda enligt gamla metoder och traditioner. Knivarna är utförda i rostfritt stål av högsta kvalitet, för att få en starkare och mer robust kniv med en bra balans och hög slittålighet. Ett av de viktigaste fokusområden hos Lion Sabatier är att knivarna ska ligga bra i handen, även efter lång tids användning, vilket gör deras knivar otroligt populära hos kockar världen över.

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av Lion Sabatiers många olika knivserier, knivset, strykstål och mycket mer.