Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Lucaffé - se hela sortimentet här

Inga produkter från denna tillverkare.

Det autentiska, italienska kaffet från Lucaffé är ett resultat av stor passion, harmoni och kvalitet, som tydligt märks på alla kaffeblandningar. Från Lucaffé får du kaffe där man tänkt på detaljerna!

Lucaffé

Autentiskt italienskt kaffe fra Lucaffé

Lucaffé började som ett mycket litet rosteri, när det grundades 1996 av Gian Luca Venturelli, nära Gardasjön i Italien. Sedan dess har företaget vuxit och idag är Lucaffé ett erkänt rosteri i Italien samt övriga världen.

Gian Luca Venturelli studerade kaffe i åratal och arbetade därefter på kaffefarmar i Sydamerika, där han utvecklade sin stora passion och kaffefilosofi. Gian Luca Venturelli är en riktigt hantverkare, som har ett speciellt öga för smak och kvalitet.

Med tiden växte Lucaffé, vilket betydde att man behövde mer plats och större rostar. Så år 2004 valde man att flytta hela verksamheten till det nya huvudkontoret i Brescia. Lucaffé har specialiserat sig på bl.a. E.S.E pods. Från att i början producera ca 1 miljon pods om året har man på 14 år nått upp till en produktion på hela 2 miljoner pods, i månaden!

Utöver E.S.E pods har Lucaffé även en spännande serie med hela kaffebönor. Hos Rigtig Kaffe har vi valt ut en rad kaffeblandningar, som ger en helt fantastisk kaffeupplevelse, både med eller utan mjölk.

Gian Luca Venturelli väljer ut och köper de bönor som används i produktionen och allt som ankommer till rosteriet har han provsmakat, när han besökt plantager och kaffebönder. Var enkel kaffeblandning består av noga utvalda bönor, som är blandade till perfektion och rostade med noga precision, för att bevara kaffet smak. oljor och aromer. Ett resultat av många års undersökningar och passion! Kaffet är packat i skyddad atmosfär, där man blåst in nitrogen för att ta bort allt syre. Det ger en lång hållbarhet och det absolut bästa kafferesultatet!

Kaffe från Lucaffé är av högsta kvalitet och skapat utifrån stor passion, inifrån och ut. Se bara den fantastiska förpackningen, med de vackra och mycket karaktäristiska figurerna, som utstrålar en alldeles speciell energi!