Gastronoma Blender 2L

Leverans: 2-4 vardagar

2 089,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 55-18180001
EAN: 570442001682

Gastronoma Blender är det perfekta redskapet till en smoothie, en hemmagjord peste eller mycket annat. Maskinen tar inte allt för mycket plats på köksbänken, så den är enkel att komma åt. 

Maskinen har en kraftig 2000W motor och 6 st knivblad i rostfritt stål. Dessa har en maximal roteringshastighet på 32 000 varv per minut. På motorenheten i rostfritt stål lyser de 6 olika intelligenta modes upp, härunder soppa, sås, grönsaker, kross, smoothie och puls. Här hittar du också LED-upplysta knappar, som du använder till att hantera blendern. Här kan du bl.a. välja mellan de 10 hastigheter samt se timern, som kan ställas på upp till 5 min. Under botten sitter glidsäkra fötter, så blendern stål stabilt placerad på bänken.

Själva kanna är utförd i Tritan och BPA-fri plast samt har en maxkapacitet på 3 liter, men en användningskapacitet på 2 liter. På denna sitter gummihandtaget, som gör kannan skön att hålla i. Med blendern medföljer dessutom en rörpinne, så du får ett jämnt resultat. Denna sätter du bara ner genom hållet på toppen, där du även kan tillföra extra ingredienser medan du blandar.

Kapacitet 2 L
Material Tritan plastik
Material PBA-fri plast
Material Stål
Effekt 2000 W

Om Gastronoma

Gastronoma
Visa alla produkter från Gastronoma

0 anmeldelser af Gastronoma Blender 2L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: