Sök i bloggen
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg & Århus, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

JURA

Publicerad: 2016-10-10
Kategorier: Produktnyheter

Schweiziska JURA har sedan 1931 tillverkat automatiska espressomaskiner av absolut högsta kvalitet. JURA sysselsätter sig idag inte med några andra produktgrupper. JURA har därför haft många år på sig, och därmed också massor av kunskap, för att förfina tekniken och designen bakom dessa fantastiska espressomaskiner. Jura fabriken ligger vid Jura-bergen i Schweiz, i närheten av Basel.

 

Som pionjär på området för automatiska kaffe/espressomaskiner är Jura en viktig aktör inom sektorn förr hushållsapparater. Just nu använder JURA sin erfarenhet och expertis för utvecklandet av semi-professionella apparater för användning på kontor och i café och restaurangsbranschen.

 

Det traditionella schweiziska märke är idag en världsaktör. JURAs huvudkontor ligger i Niederbuchsiten i Schweiz. Men JURA har egna filialer och joint venturs i Tyskland, Österrika, Spanien, Nederländerna, Storbritanien, USA, Sydostasien och Australien. 

Filosofin är att bygga maskiner som med en knapptryckning ger en perfekt nybryggd kopp kaffe. Med andra ord fokuserar Jura på följande tre element när de utvecklar sina espressomaskiner:

 

Prisvinnande espresso

Allt som kommer ur maskinerna skall vara på högsta nivå, med andra ord skall en espresso bryggd på en jura maskin kunna konkurrera med prisvinnande espressobryggningar.

Easy to Use

Det skall vara lätt för alla att använda. Därför gör Jura lättanvända maskiner med kvalitet!

 

Design

En Jura espressomaskin framställs inte för att gömmas undan, den skall kunna stå framme och pryda varje kök den står i.

 

JURA Sweden AB (som är dotterbolag till det schweiziska moderbolaget JURA Elektroapparate AG) har sedan mars 2011 ett snyggt showroom och en transparent serviceverkstad kallt Hospitality Center i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Läs mer om JURA här.

Relaterade inlägg