Mazzer Super Jolly Electronic Svart

Mazzer Super Jolly Electronic Svart Visa större

Leverans: Ring för information

8 999,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 41-05-0508

Mazzer Super Jolly Electronic är en innovativ, elektronisk kvarn för de kräsna och kvalitetsmedvetna - du får en professionell kvarn, som är otroligt lätt att använda!

Super Jolly Electronic är en doserless "on demand" -kvarn, vilket innebär att den bara maler den mängd kaffe, du har användning för. Det malda kaffet har en otroligt hög kvalitet och är helt fantastiskt ensartad i konsistens, och ger en espresso i världsklass.

Användarvänlighet är helt i topp på Mazzer Super Jolly Electronic - på toppen av kvarnen, hittar du ett elektroniskt display och knapparna för driften. Detta display består av en knapp för singel-shot, dubbel-shot samt én till att mala, efter ditt behov.
Singel- och dubbel-shot knapparna är programmerbara, så att du kan inställa det antal sekunder som kvarnen ska mala. Detta görs via MENY-knappen där du först ska välja vilken knapp som ska programmeras, och sedan justera på plus eller minus för att justera antalet sekunder. Du kan justera doseringens precision ända ner till 0,05 sekunders noggrannhet.

Mazzer Super Jolly Electronic är en av världens mest sålda espressokvarnar för caféer, men naturligtvis kan den också användas privat, på kontoret osv.

Mazzer Super Jolly Electronic

Stor bönbehållare
Mazzer Super Jolly Electronic har en stor bönbehållare med en kapacitet på 1200 gram. Behållaren har en praktisk mekanisk förslutning, som gör det möjligt att ta bort bönbehållaren även om den inte är tom.

Steglöst justerbar malningsgrad
Du kan justera malningsgraden oerhört exakt tack vare den steglösa justering.

Stora kvarnknivar och lågt varvtal
Mazzer Super Jolly Electronic har 64 mm stora, flata knivblad i rostfritt stål som är utformade för att fungera med ett lägre antal varv per minut, som i sin tur säkrar att minsta möjliga värme tillförs på dina kaffebönor.

Innovativt kaffeutlopp
Mazzer har lagt ner mycket möda på att utforma kaffe utloppet på ders kvarnar. Detta innebär bl.a. att du får ett utlopp som inte är statiskt, som motverkar att det sitter kafferester kvar till nästa gång kvarnen är i bruk. Du undgår också att det malda kaffet klumpar ihop sig i ditt portafilter.

Bönbehållare 1,2 kg
Malningsgrad Trinløs
Material kropp Stål
Material bönbehållare Plast
Färg Svart
Kværnblade, størrelse 64 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja
Elanslutning 230 V 50-60 Hz
Vikt 14 kg

Om Mazzer

Mazzer
Visa alla produkter från Mazzer

0 anmeldelser af Mazzer Super Jolly Electronic Svart

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: