Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

Leverans: 1-3 vardagar

749,95 SEK

-622,85 SEK 1 372,80 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: A2314
EAN: 699965392451

Bodum Cin Cinn kaffebryggare med Pilatus-glas med dubbla väggar är det perfekta paketet, när du ska brygga en fantastisk kopp kaffe. Paketet innehåller den eleganta Cin Cinn kaffebryggare, 6 st Pilatus-glas med dubbla väggar på 0,25L samt 250g malet kaffe.

Med Cin Cin-kaffebryggaren och upplev den fantastiska Slow Coffe-världen. Här tillförs det långsamt mer vatten till det malda kaffet, vilket resulterar i att den goda smaken från kaffet dras ut.

När du har bryggt önskad mängd kaffe kan du använda de eleganta och vackra Pilatus-glasen, som är individuellt munblåsta av experter och framställda i borosilikat-glas. Det betyder att glasen klarar hög värme och de har samtidigt en mycket effektiv isolering. Du får 6 st i paketet, så det är tillräckligt med glas till hela familjen eller om du får gäster.

  • 1 x Bodum Pilatus Glas 0,25L 6 st

    Pilatus skiljer sig från andra Bodum glas genom att ha vågig design, vilket ger ett säkert och behagligt grepp. Pilatus glas med dubbla väggar gör att du kan hålla i mycket varma drycker samt förhindrar bildandet av kondens vid kalla drycker.

  • 1 x Bodum Cin Cin Kaffebryggare 1L

    Bodum Cin Cin Kaffebryggare är ett fint och elegant dripper-kit, bestående av en glaskanna med återanvändningsbara stålfilter och lock. 

Kapacitet 0,25 L
Kapacitet 1 L
Antal koppar 8 koppar
Material Plastik
Material Rostfritt stål
Material Glas

Om Bodum

Bodum
Visa alla produkter från Bodum

0 anmeldelser af Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: