• Snabb leverans- skickas från eget lager
  • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
  • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

Bodum Pebo Inkl. Gasbrännare och tillbehör

Erbjud Pebo Vakum Kaffebrygger Visa större

Leverans: 1-3 vardagar

949,95 SEK

-399,05 SEK 1 349,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 44-K1218-16
EAN: 699965333201

Bodum Pebo settet med en gasbrännare och tillbehör innehåller allt du har behov för att kunna brygga en perfekt kopp kaffe med en klassiker!

 

Ingen annan kaffebryggare har fascinerat kaffedrickare som BODUM PEBO (tidigare Santos). Pebos ovanliga och effektiva vakuum bryggmetod drar alla det dyrbara oliver ut av ditt favoritkaffe. Vakuum bryggningen gör att inga aromer kan försvinna.

 

Bodum Pebo settet består av:

  • Bodum Pebo
  • Bodum Pebo gasbrännare
  • 1 sked
  • 1 hållare
  • 2 Lock

 

Bryggning, tid och temperatur är perfekt kalibrerat och säkrar dig en fantastisk kopp kaffe varje gång! Kolla in den fina bryggprocess genom det två fastsittande glasskålar. Beroende på vattenmängden kan Pebo brygga kaffe på mellan 5 till 11 minuter.

 

Pebos unika, skulpturala utseende påminner om ett kemiförsök och bryggprocessen är en vetenskap och ett konstverk i sig själv.

 

Fyll malt kaffe i den översta skål och vatten i den nedersta. Placera din Bodum Pebo på en spis. När vattnet börjar koka stiger vattnet upp i den översta skål och mixas med kaffet.

 

Bodum Pebo kan inte användas på en induktionsspis pga. glasbotten.

 

En Bodum Pebo kan brygga från 4 till 8 koppar.

Kapacitet 1 L
Material kanna Glas
Färg Svart
Antal koppar 8 koppar
Timer Nej
Dimensioner 34,8 x 27,7 x 17,5 cm

Om Bodum

BODUM ® är ett familjeägt företag som grundades 1944 i Köpenhamn av Peter Bodum. Det lyckades att placera BODUM ® på den internationella marknaden redan på 1960-talet på grund av det unika koncept: att utveckla produkter som är en hyllning till funktionalitet, kvalitet och prisvärdhet.

Principen om form och funktion, ligger till grund för Peter Bodums design av vakuum kaffebryggaren Santos. Santos blev internationellt erkänd för sitt unika design och på 50, 60 och 70-talet, var det en av de största kaffebryggare i hele världen.

År 1974 övertog 26-årige Jørgen Bodum, grundarens son, BODUM ® Company med ambitionen att respektera BODUM ® 's traditioner och kreativa arbete med visionära idéer.

Redan 1974 lanserade Jørgen Bodum den första stämpelkannan - Bistro.

Bodum Bistro

Bistro - Den franska stämpelkannan har valts som den mest miljövänliga kaffebryggare i internationella medier, och har tilldelats flera av de mest prestigefyllda, internationella och danska designpriser.
Fyra år senare, flyttade den nya VD Jørgen Bodum företaget till Schweiz för att placera BODUM ® strategiskt i Centraleuropa. BODUM ® började att öppna butiker och shop in shop butiker runt omkring i världen: Paris, Köpenhamn, Zürich, Luzern, Tokyo, New York, Sydney, Okinawa, Auckland med flera.


Bodum
Visa alla produkter från Bodum

0 anmeldelser af Bodum Pebo Inkl. Gasbrännare och tillbehör

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori:

Relaterade blogginlägg

Inga relaterade blogginlägg