Spar 11%
Rancilio Silvia E V6 2021 Espressomaskin Inkl. Rengöringspaket

Fra

Rancilio Silvia E V6 2021 Espressomaskin Inkl. Rengöringspaket

Leverans: 1-3 vardagar

6 799,00 SEK

7 658,80 SEK

Spar 859,80 SEK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Exempel

Sparxpres

 • Ny förbättrad Rancilio Silvia E V6 2021
 • Legendarisk och stilren
 • Stor ångkapacitet
 • Energibesparande förbättringar
 • Isolering runt vattenkokaren
 • Automatisk avstängnings-mekanism

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Cafetto MFC Green Organiska Mjölkrengöring är ett flytande rengöringsmedel till att rengöra mjölkskummare, mjölkbehållare och mjölksystem på espressomaskiner.

  En flaska består av 1 liter mjölkengöring och flaskan har en smart inbyggd måttbägare, så det är lätt att dosera rätt mängd. Du kan också använda mjölkengöringen till att rengöra stålkannor som du använder till att skumma mjölk. Kom ihåg att skölja kannan grundligt med vatten efteråt! 

  Cafetto MFC Green Organiska mjölkengöring kan användas till halvautomatiska, helautomatiska och automatiska espressomaskiner samt kaffebryggare med mjölksystem. 

  Fördelar med Cafetto MFC Green Organiska mjölkengöring:

  • Organiskt produkt
  • Fosfat-fri
  • GMO-fri
  • Tar bort mjölkrester effektivt
  • Efterlämnar inte lukt
  • Inte etsande
  • Laboratprium-testad

  Cafetto MFC Green Organiska mjölkengöring är testad på ett laboratorium, som bekräftat att produkter är effektivt med e-coli, salmonella, listeria och andra bakterier.

  Certifierad

   

  1 x

  Ref: 25T-27885

  Cafetto MFC Green Organiska Mjölkrengöring är ett flytande rengöringsmedel till att rengöra...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Medföljande tillbehör

  • 1 kopp filterkorg
  • 2 koppar filterkorg
  • Mått
  • Tamper

  Stor kapacitet

  Rancilio Silvia E espressomaskin är utrustad med en 300 ml mässings-vattenkokare, som ger massor av kapacitet, så du kan brygga flera koppar espresso.

  3-vägs ventil

  Ventilen säkerställer att brygghandtaget kan tas av utan att espresso-maskinen sprutar.

  Kraftig ångfunktion

  Silvia har en stor ångkapacitet, som gör det till en lek att värma mjölk till cappuccino, latte eller annat. Silvia E framhävs ofta för sin goda steamer och är därför maskinen för sig som vill göra en något mer avancerad latte. 

  Rancilio Silvia E är utrustad med en enkel vattenkokare, som endast fylls på vid bryggning eller när du tappar ut vatten. Var därför uppmärksam på att det inte fylls på vatten när du värmer mjölk. Så värm bara mjölk till det som motsvarar 2 koppar cappuccino eller 0,6 liter. Därefter ska vattenkokaren inne i maskinen fyllas upp med vatten från vattentanken. Om du inte gör detta riskerar du att vattenkokaren töms på vatten och maskinen förstörs.

  Koppvärmare

  Ovanpå espressomaskinen kan du ställa dina espresso-koppar, så de värms av överskottsvärmen från maskinens vattenkokare. En kall kopp kan förstöra vilket kaffe som helst. Det är också bra att skölja koppen med varmt vatten från maskinen innan du brygger, för att värma upp den.

  Enkel eller dubbel espresso

  Oavsett om du vill brygga en eller två shots på en gång så har Rancilio Silvia E massor av kapacitet till en perfekt espresso-bryggning. Den levereras med filter till en eller två shots.

  Utöver detta medföljer en plast-tamper och ett mått.

  Ny, uppgraderad version

  Denna utgåva heter Rancilio Silvia E. Det är den senaste modellen, där maskinen fått en isolerad vattenkokare och energisparande funktion, som håller EUs senaste standarder.

  Bygg ut Rancilio Silvia till ESE pods

  Om du vill brygga en espresso snabbt och enkelt med ESE pods, där det malda kaffet är samlat i en liten kudde som minskar spillet, så kan Rancilio Silvia byggas ut med ett pods kit.

  Ta hand om din Rancilio Silvia E

  När du väljer Rancilio Silvia E som din espressomaskin ska du vara uppmärksam på att  alltid köra igenom lite vatten genom steam-armen efter att du skummat mjölk. På det sättet fyller du på vattenkokaren och förlänger levnadstiden på espressomaskinen. 

  Skydda mot kalk

  Det är viktig att du skyddar Rancilio Silvia E mot kalk. Därför rekommenderar vi att du alltid använder en vattenfilter-kanna, som filtrerar vattnet när du häller det i maskinen.

  Om du ta vatten direkt från vattenkranen så är det viktigt att du avkalkar Rancilio Silvia E var fjärde vecka. Vi rekommenderar Clean avkalkningsvätska.

  OBS: Kopparna på bilden medföljer inte.

  Bruksanvisning finns på följande språk: engelska, italienska, franska, tyska, spanska, portugisiska och danska (du kan ladda ner den under manualer på vår hemsida. Gå till botten av framsidan)

  1 x

  Ref: 25m-MSRA01-00068

  Ny förbättrad Rancilio Silvia E V6 2021 Legendarisk och stilren Stor ångkapacitet...

  Maskinkategori Semiautomatisk
  Mjölksystem Ja - steamer
  Färg front/ kabinett Borstat stål
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Brita AquaGusto 250 Kalkfilter är en smart filterlösning till kaffebryggare och espressomaskiner med vattentank, som effektivt tar bort kalk från vattnet. 

  Kalkfiltret är en liten kudde som läggs i vattentanken på din espressomaskin eller kaffebryggare. Kudden innehåller samma typ av granulat som Britas övriga filter, som binder kalken från vattnet. Ett naturligt material som består av jonbytare och aktivt kål, som hos Brita utvinns från krossad kokosnöt. 

  Till filtret medföljer en smart liten Filter Exchange Display, som aktiveras när filtret sätts i användning. Det sitter en liten tänd-knapp på displayen och en indikator för 1, 3 och 6 månader, som blir röd ju längre tiden går. Filtret ska bytas ut efter max 6 månader (eller 250 liter vatten) och indikatorn kommer vara helt röd när 6 månader har gått.

  Brita AquaGusto 250 rekommenderas till kaffebryggare och espressomaskiner med en vattentank på -3,5 liter. Om vattentanken är större än 3,5 liter rekommenderar vi att du använder två kuddar.

  1 x

  Ref: 46-3010288

  Brita AquaGusto 250 Kalkfilter är en smart filterlösning till kaffebryggare och espressomaskiner...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Cafetto Lod Green är ett organiskt avkalkningsmedel, som är speciellt väl ämnat till espressomaskiner, kaffebryggare och vattenkokare.

  För att få bäst resultat och den bästa kaffeupplevelsen är det viktigt att rengöra, avkalka och underhålla sin espressomaskin. Med Cafetto Lod Green får du ett säkert och effektivt avkalkningsmedel, som gör att din bryggare fungerar optimalt.

  Cafetto Lod Green är certifierat till ekologisk användning och tar bort kalk snabbt och enkelt. 

  Fördelar med Cafetto Lod Green Avkalkningsmedel:

  • Organisk produkt
  • Godkänd av Biological Farmers of Australia
  • Livsmedels-godkänt
  • Fosfat-fri
  • GMO-fri
  • Biologiskt nedbrytbart

  Certifierad

   

  1 x

  Ref: 25T-25482

  Cafetto Lod Green är ett organiskt avkalkningsmedel, som är speciellt väl ämnat till...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Cafetto Evo Clean Green organiskt backflush-pulver är till rengöring och underhåll av halvautomatiska espressomaskiner.

  En burk består av 1kg backflush-pulver och du ska använda en sked/skopa per backflushing. Cafetto Evo Clean Green är ett särkert och effektivt val när du ska rengöra din espressomaskin. Vi rekommenderar att du backflushar din espressomaskin 1-2 gånger i veckan. Det medföljer mått till exakt dosering.

  När du backflushar din halvautomatiska espressomaskin rengörs grupphuvudet med tillhörande delar. 

  Kom ihåg att du endast kan backflusha halvautomatiska espressomaskiner med 3-vägs ventil.

  Fördelar med Cafetto Evo Clean Green organiskt backflushpulver:

  • Organisk produkt
  • GMO-fri
  • Fosfat-fri
  • Klor-fri
  • Säkert för maskin och användare
  • Upplöses snabbt
  • Effektiv rengöring
  • NSF Certifierad

  Certifierad

  1 x

  Ref: 25T-29120

  Cafetto Evo Clean Green organiskt backflush-pulver är till rengöring och underhåll av...

  Udvid tekst

Produktbeskrivning

Rancilio Silvia E V6 2021 är legendarisk och stilren med sin industriella look och gjord i de bästa materialen. 

Miss Silvia har en otroligt fin finish, som är helt enastående i denna prisklass. Espresso-maskinen har en mycket stor ångkapacitet, som gör den perfekt till att brygga espresso och värma mjölk direkt efter. En läcker espressomaskin, som är perfekt till dig som vill göra något mer än bara brygga en snabb kopp espresso.

Ny förbättrad Rancilio Silvia E V6 2021

Rancilio Silvia E V6 2021 har en rad energibesparande förbättringar jämfört med tidigare modeller. Denna modell är utrustad med en speciell isolering runt vattenkokaren, som reducerar energiförbrukningen märkbart när maskinen är på.

Rancilio Silvia E har dessutom utrustats med en automatisk avstängnings-mekanism, så den lever upp till EUs senaste direktiv. Det betyder att maskinen stänger av sig efter 30 minuters inaktivitet och i standby-läge drar den mindre än 0,5 Wh. Varje gång du bygger en espresso nollställs timern och det går ytterligare 30 minuter innan maskinen släcks automatiskt. 

E i namnet står för Eco och Miss Silvia lever verkligen upp till namnet, utan att det går ut över den kvalitet vi känner igen från Rancilio. Maskinen brygger naturligtvis samma fantastiska espresso-shots och användarvänligheten är på topp. 

I denna senaste modell har knapparna fått ett "ansiktslyft" och gruppen har ändrats från krom till svart.

Medföljande tillbehör

 • 1 kopp filterkorg
 • 2 koppar filterkorg
 • Mått
 • Tamper

Stor kapacitet

Rancilio Silvia E espressomaskin är utrustad med en 300 ml mässings-vattenkokare, som ger massor av kapacitet, så du kan brygga flera koppar espresso.

3-vägs ventil

Ventilen säkerställer att brygghandtaget kan tas av utan att espresso-maskinen sprutar.

Kraftig ångfunktion

Silvia har en stor ångkapacitet, som gör det till en lek att värma mjölk till cappuccino, latte eller annat. Silvia E framhävs ofta för sin goda steamer och är därför maskinen för sig som vill göra en något mer avancerad latte. 

Rancilio Silvia E är utrustad med en enkel vattenkokare, som endast fylls på vid bryggning eller när du tappar ut vatten. Var därför uppmärksam på att det inte fylls på vatten när du värmer mjölk. Så värm bara mjölk till det som motsvarar 2 koppar cappuccino eller 0,6 liter. Därefter ska vattenkokaren inne i maskinen fyllas upp med vatten från vattentanken. Om du inte gör detta riskerar du att vattenkokaren töms på vatten och maskinen förstörs.

Koppvärmare

Ovanpå espressomaskinen kan du ställa dina espresso-koppar, så de värms av överskottsvärmen från maskinens vattenkokare. En kall kopp kan förstöra vilket kaffe som helst. Det är också bra att skölja koppen med varmt vatten från maskinen innan du brygger, för att värma upp den.

Enkel eller dubbel espresso

Oavsett om du vill brygga en eller två shots på en gång så har Rancilio Silvia E massor av kapacitet till en perfekt espresso-bryggning. Den levereras med filter till en eller två shots.

Utöver detta medföljer en plast-tamper och ett mått.

Ny, uppgraderad version

Denna utgåva heter Rancilio Silvia E. Det är den senaste modellen, där maskinen fått en isolerad vattenkokare och energisparande funktion, som håller EUs senaste standarder.

Bygg ut Rancilio Silvia till ESE pods

Om du vill brygga en espresso snabbt och enkelt med ESE pods, där det malda kaffet är samlat i en liten kudde som minskar spillet, så kan Rancilio Silvia byggas ut med ett pods kit.

Ta hand om din Rancilio Silvia E

När du väljer Rancilio Silvia E som din espressomaskin ska du vara uppmärksam på att  alltid köra igenom lite vatten genom steam-armen efter att du skummat mjölk. På det sättet fyller du på vattenkokaren och förlänger levnadstiden på espressomaskinen. 

Skydda mot kalk

Det är viktig att du skyddar Rancilio Silvia E mot kalk. Därför rekommenderar vi att du alltid använder en vattenfilter-kanna, som filtrerar vattnet när du häller det i maskinen.

Om du ta vatten direkt från vattenkranen så är det viktigt att du avkalkar Rancilio Silvia E var fjärde vecka. Vi rekommenderar Clean avkalkningsvätska.

OBS: Kopparna på bilden medföljer inte.

Bruksanvisning finns på följande språk: engelska, italienska, franska, tyska, spanska, portugisiska och danska (du kan ladda ner den under manualer på vår hemsida. Gå till botten av framsidan)

Vattentank 2,2 L
Diameter filterkorg 58 mm.
Förmalet kaffe Ja
E.S.E Pods Kräver kit som köpes till separat
3-vägs ventil Ja
Tamper medföljer Ja
Måttsked Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Autoavstängning Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mjölksystem Ja - steamer
Max. Glas- & Kopphöjd 8,5 cm
Koppvärmare Overskudsvarme
Pumptryck 15
Färg front/ kabinett Borstat stål
Material Rostfritt stål
Elanslutning 230-240 V 50-60 Hz
Effekt 1100 W
Dimensioner 23,5 x 29 x 34 cm
Vikt 14 kg

0 anmeldelser af Rancilio Silvia E V6 2021 Espressomaskin Inkl. Rengöringspaket

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension