Spar 24%
Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

Fra

Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

Leverans: 1-3 vardagar

6 699,00 SEK

8 863,70 SEK

Spar 2 164,70 SEK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Exempel

Sparxpres

 • Förbättrad steam-arm
 • 3-vägs ventil
 • Ny design på filter
 • Tydligare indikation för vattenmängd i vattentanken
 • Levereras med pressurized och två standard-filterkorgar

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Snygg, kraftig knockbox från tyska Concept-art. Sumplådan är framställd av kraftig plast och har förstärkts med stål på viktiga ställen.

  Knockboxen har en lutande sida, så att det är lätt att komma åt att slå ut pucken efter bryggningen. Tvärstången kan tas av när själva boxen skall tömmas och rengöras. Botten på knockboxen är självklart försedd med en gummiring. så den inte lämnar märken efter sig.

  1 x

  Ref: 29-kbs

  Snygg, kraftig knockbox från tyska Concept-art. Sumplådan är framställd av kraftig plast och har...

  Färg Svart
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Termometern kan du använda för att uppnå helt perfekt temperatur på mjölken när du skummar till cappuccino, latte o.s.v.

  Termometer är i synnerhet bra att ha om du inte är så erfaren med att skumma mjölk, eftersom det ger en ro kring processen.

  Den kan klickas på kannan när du steamar. På så sätt kan du koncentrera dig på att göra perfekt mjölkskum. Termometern har extra stor skiva vilket gör det enklare att se värden.

  Termometern från Motta har en grön markering, där grönt indikerar när mjölken har den optimala temperaturen. Mjölken får inte värmas upp högre än till 70 grader.

  1 x

  Ref: 48-00365/00

  Termometern kan du använda för att uppnå helt perfekt temperatur på mjölken när du skummar till...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Fyrkantig tampermatta i gummi till halvautomatiska espressomaskiner. Tampermattan används för att skydda ditt köksbord när du använder din tamper. Denna utgåva har en 90-graders vinkel, så att den kan placeras på en bordskant.

  I hörnet finns en fördjupning där du kan ställa din tamper.

  Tampermattans dimensioner: 20 x 15 x 4,5 cm.

  1 x

  Ref: 29-tml

  Fyrkantig tampermatta i gummi till halvautomatiska espressomaskiner. Tampermattan används för att...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Helt klassisk och stilren tamper från italienska Motta. 

  När du stampar till espresso är det viktigt med rätt tryck, som endast kan uppnås med en bra kvalitetstamper.

  Tampern har flat pressyta med diameter på 58mm.

  1 x

  Ref: 48-01361/00

  Helt klassisk och stilren tamper från italienska Motta. Tampern har flat pressyta med diameter på...

  Färg Aluminium
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Italiensk design & produktion

  Gaggia har mer än 80 års erfarenhet av att utveckla samt producera espresso-maskiner och Classic har funnits på marknaden sen 1991. Gaggia Classic Pro är 100% Made in Italy.

  Professionell filterhållare

  Gaggia Classic är utrustad med en filterhållare och tre olika filterkorgar: en pressurized (Crema Perfetta) filterkorg till 1 & 2 koppar, som rekommenderas till den övade baristan samt standard 1 kopp (används även till E.S.E pods) och 2 koppar filterkorg till den övade baristan.

  Filterhållaren är 58 mm, precis som på professionella maskiner. Storleken gör att vatten flyter jämnt genom kaffet. Det medföljer dessutom ett mått samt plast-tamper.

  Lätt att använda

  Gaggia Classic är en användarvänlig maskin, som är enkel att använda. Du väljer bara vilken filterkorg du vill använda, tillför kaffe och tamper (inte vid E.S.E pods), varefter du sätter filtret på plats. Tryck sen på knappen med kaffekoppen för att starta bryggningen och tryck igen när du uppnått önskad mängd espresso.

  Traditionell Gaggia-vattenkokare

  Gaggias vattenkokare är utförd i rostfritt stål och ger en espresso av högsta kvalitet, tack vare den stabila temperaturen under hela bryggnings-processen. 

  Kopp-hållare & -värmare på toppen

  På toppen av maskinen finns en praktisk kopphållare, så du alltid har dina koppar nära tillhands. Plattan fungerar dessutom som koppvärmare, med hjälp av överskottsvärmen från bryggningen.

  Stor, avtagbar vattentank

  Med en kapacitet på 2,1 liter är vattentanken lätt att ta bort och fylla direkt under vattenkranen. Vattentanken har en synlig indikator på hur mycket vatten den innehåller.

  Avtagbar droppbricka

  Den avtagbara droppbrickan gör det enkel att tömma spill direkt i vasken. 

  1 x

  Ref: 25a-886948011010

  Förbättrad steam-arm 3-vägs ventil Ny design på filter Tydligare indikation för vattenmängd i...

  Maskinkategori Semiautomatisk
  Mjölksystem Ja - steamer
  Färg front/ kabinett Blankt stål
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

  Du får ett medium mörkrostat kaffe med en djup samt fyllig smak och doft, med inslag av choklad och nötter. Eftersmaken är välbalanserad med en lätt sötma.

  Super Crema är ett otroligt spännande kaffe, tack vare en kombination av arabicabönor från Syd- och Mellanamerika samt Indonesien. Du får ett fylligt och kraftfullt kaffe, som ger en otroligt god espresso med fin, tät crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever verkligen upp till sitt namn och ger dig en otroligt autentisk italiensk espresso-upplevelse.

  Med andra ord passer detta kaffe både dig som vill ha en kraftig smak på ditt kaffe eller använder mjölk. Det gör ju heller inte något att cremen ger ditt kaffe ett exklusivt utseende. Perfekt kaffe att bjuda dina gäster på.

  Rigtig Kaffe blå serie består av fyra olika kaffeblandningar, som är skapade utifrån en förståelse för hur kaffe ska rostas och hanteras, för att få den bästa upplevelsen, oavsett om man föredrar en rykande espresso eller en krämig latte.

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  1 x

  Ref: 25B-20111

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Super Crema: 13.04.2021
  Bäst före Super Crema: 13.04.2023
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo
  [vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes"][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

  Professionellt kvarnsystem

  Espressokvarnen är utrustad med en 175W motor, som effektivt och precist maler kaffebönorna till t.ex. espresso.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

  250g bönbehållare

  Kvarnen levereras inkl. en 250g bönbehållare, som är utförd i transparent och slittålig plast.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

  Micrometric Regulation System (MRS)

  Tack vare Ascasos Micrometrcis-system kan malningsgraden på i-Mini justeras med stor noggrannhet och MRS ger också ett jämnt resultat.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1 x

  Ref: 31-M00301

  Ascaso i-Mini I2 är en användarvänlig, effektiv och solid espressokvarn i en fin och kompakt...

  Färg Svart
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Mottas Aurora mjölkkanna är en klassisk mjölkkanna av blankt stål.

  Kannan är av högsta kvalitet och perfekt för att skumma mjölk till latte eller cappuccino.

  Mjölkkannan finns i 4 olika storlekar.

  1 x

  Ref: 48-05001/06

  Mottas Aurora mjölkkanna är en klassisk mjölkkanna av blankt stål. Kannan är av högsta kvalitet...

  Kapacitet 0,5 L
  Udvid tekst

Produktbeskrivning

Gaggia Classic Pro är en ny förbättrad utgåva av den populära och ikoniska maskinen, som kom på marknaden första gången 1991. Ett resultat av 80 års tradition, historia och erfarenhet av espresso-maskiner. 

Du får en kompakt och otroligt elegant halvautomatisk espresso-maskin med en rad förbättringar, som ger dig ett ännu bättre kaffe. Maskinen är utrustad med ett professionellt grupphuvud och filterhållare i kromat mässing.

3-vägs ventilen från original-modellen är tillbaka. Den sänker trycket i filterhållaren när du har bryggt espresso-shot. 3-vägs ventilen gör det dessutom möjligt att backflusha maskinen och därmed undvika att de sätter sig kafferester och liknande i systemet. 

Den nya och förbättrande steamern är utrustad med två hål, vilket gör den enkel att arbeta med, så du får den rätta konsistensen på ditt mjölkskum. Det gör att du kan servera en utsökt cappuccino eller latte.

Gaggia Classic är utrustad med grupphuvud i borstat rostfritt stål, där formen på sidorna har ändrats, så det är lättare att se kapaciteten på vattentanken från sidan. Utöver detta har droppbrickan ändrats, för att förbättra stabiliteten under bryggningen. Filterhållaren har fått Gaggias karaktäristiska G på änden. 

Gaggia Classic är, som namnet antyder, en äkta klassiker. Maskinen är till för alla espresso-älskare som vill ha full kontroll över kaffebryggningen samt den autentiska barista-upplevelsen hemma.

Italiensk design & produktion

Gaggia har mer än 80 års erfarenhet av att utveckla samt producera espresso-maskiner och Classic har funnits på marknaden sen 1991. Gaggia Classic Pro är 100% Made in Italy.

Professionell filterhållare

Gaggia Classic är utrustad med en filterhållare och tre olika filterkorgar: en pressurized (Crema Perfetta) filterkorg till 1 & 2 koppar, som rekommenderas till den övade baristan samt standard 1 kopp (används även till E.S.E pods) och 2 koppar filterkorg till den övade baristan.

Filterhållaren är 58 mm, precis som på professionella maskiner. Storleken gör att vatten flyter jämnt genom kaffet. Det medföljer dessutom ett mått samt plast-tamper.

Lätt att använda

Gaggia Classic är en användarvänlig maskin, som är enkel att använda. Du väljer bara vilken filterkorg du vill använda, tillför kaffe och tamper (inte vid E.S.E pods), varefter du sätter filtret på plats. Tryck sen på knappen med kaffekoppen för att starta bryggningen och tryck igen när du uppnått önskad mängd espresso.

Traditionell Gaggia-vattenkokare

Gaggias vattenkokare är utförd i rostfritt stål och ger en espresso av högsta kvalitet, tack vare den stabila temperaturen under hela bryggnings-processen. 

Kopp-hållare & -värmare på toppen

På toppen av maskinen finns en praktisk kopphållare, så du alltid har dina koppar nära tillhands. Plattan fungerar dessutom som koppvärmare, med hjälp av överskottsvärmen från bryggningen.

Stor, avtagbar vattentank

Med en kapacitet på 2,1 liter är vattentanken lätt att ta bort och fylla direkt under vattenkranen. Vattentanken har en synlig indikator på hur mycket vatten den innehåller.

Avtagbar droppbricka

Den avtagbara droppbrickan gör det enkel att tömma spill direkt i vasken. 

Vattentank 2,1 l
Diameter filterkorg 58 mm.
Förmalet kaffe Ja
E.S.E Pods Ja
3-vägs ventil Ja
Tamper medföljer Ja
Måttsked Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Autoavstängning Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mjölksystem Ja - steamer
Max. Glas- & Kopphöjd 8 cm
Pumptryck 15
Färg front/ kabinett Blankt stål
Elanslutning 230-240 V 50-60 Hz
Bredde 23 cm
Höjd 38 cm
Dybde 24 cm
Vikt 7,3 kg
Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension