Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

Erbjud Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör Visa större

Leverans: Leverans från vecka 18

7 469,00 SEK

-1 258,70 SEK 8 727,70 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: A2592
EAN: 8710103879046

Gaggia Classic Pro är en ny förbättrad utgåva av den populära och ikoniska maskinen, som kom på marknaden första gången 1991. Ett resultat av 80 års tradition, historia och erfarenhet av espresso-maskiner. 

Du får en kompakt och otroligt elegant halvautomatisk espresso-maskin med en rad förbättringar, som ger dig ett ännu bättre kaffe. Maskinen är utrustad med ett professionellt grupphuvud och filterhållare i kromat mässing.

3-vägs ventilen från original-modellen är tillbaka. Den sänker trycket i filterhållaren när du har bryggt espresso-shot. 3-vägs ventilen gör det dessutom möjligt att backflusha maskinen och därmed undvika att de sätter sig kafferester och liknande i systemet. 

Den nya och förbättrande steamern är utrustad med två hål, vilket gör den enkel att arbeta med, så du får den rätta konsistensen på ditt mjölkskum. Det gör att du kan servera en utsökt cappuccino eller latte.

Gaggia Classic är utrustad med grupphuvud i borstat rostfritt stål, där formen på sidorna har ändrats, så det är lättare att se kapaciteten på vattentanken från sidan. Utöver detta har droppbrickan ändrats, för att förbättra stabiliteten under bryggningen. Filterhållaren har fått Gaggias karaktäristiska G på änden. 

Gaggia Classic är, som namnet antyder, en äkta klassiker. Maskinen är till för alla espresso-älskare som vill ha full kontroll över kaffebryggningen samt den autentiska barista-upplevelsen hemma. 

Nyheter Gaggia Classic Pro

 • Förbättrad steam-arm
 • 3-vägs ventil
 • Ny design på filter
 • Tydligare indikation för vattenmängd i vattentanken
 • Levereras med pressurized och två standard-filterkorgar

Italiensk design & produktion

Gaggia har mer än 80 års erfarenhet av att utveckla samt producera espresso-maskiner och Classic har funnits på marknaden sen 1991. Gaggia Classic Pro är 100% Made in Italy.

Professionell filterhållare

Gaggia Classic är utrustad med en filterhållare och tre olika filterkorgar: en pressurized (Crema Perfetta) filterkorg till 1 & 2 koppar, som rekommenderas till den övade baristan samt standard 1 kopp (används även till E.S.E pods) och 2 koppar filterkorg till den övade baristan.

Filterhållaren är 58 mm, precis som på professionella maskiner. Storleken gör att vatten flyter jämnt genom kaffet. Det medföljer dessutom ett mått samt plast-tamper.

Lätt att använda

Gaggia Classic är en användarvänlig maskin, som är enkel att använda. Du väljer bara vilken filterkorg du vill använda, tillför kaffe och tamper (inte vid E.S.E pods), varefter du sätter filtret på plats. Tryck sen på knappen med kaffekoppen för att starta bryggningen och tryck igen när du uppnått önskad mängd espresso.

Traditionell Gaggia-vattenkokare

Gaggias vattenkokare är utförd i rostfritt stål och ger en espresso av högsta kvalitet, tack vare den stabila temperaturen under hela bryggnings-processen. 

Kopp-hållare & -värmare på toppen

På toppen av maskinen finns en praktisk kopphållare, så du alltid har dina koppar nära tillhands. Plattan fungerar dessutom som koppvärmare, med hjälp av överskottsvärmen från bryggningen.

Stor, avtagbar vattentank

Med en kapacitet på 2,1 liter är vattentanken lätt att ta bort och fylla direkt under vattenkranen. Vattentanken har en synlig indikator på hur mycket vatten den innehåller.

Avtagbar droppbricka

Den avtagbara droppbrickan gör det enkel att tömma spill direkt i vasken. 

 • 1 x Gaggia MDF Espressokvarn

  Elegant och betjäningsvänlig professionell espressokvarn från Gaggia. Espressokvarnen har hela 34 inställningsmöjligheter och en kapacitet på 250 gram.

 • 1 x Concept-Art Basic Knockbox - Svart

  Läcker kraftig knockbox från tyska Concept-art. Knockboxen är framställd av kraftig plast och förstärkt med stål på viktiga ställen.

 • 1 x Motta Tamper Easy 57mm

  Helt klassisk och stilren tamper från italienska Motta. När du stampar till espresso är det viktigt med rätt tryck, som endast kan uppnås med en bra kvalitetstamper.

 • 1 x Motta Aurora Mjölkkanna Storlek-35 cl.

  Mottas Aurora mjölkkanna är en klassisk mjölkkanna av blankt stål. Kannan är av högsta kvalitet och är perfekt för att skumma mjölk till latte eller cappuccino.   Mjölkkannan fås i 6 olika storlekar, från den lilla 25 cl. liters till den stora 150 cl. (för dig som har en kraftig espressomaskin och som gärna vill kunna skumma mjölk till mer än 2-3 koppar per gång).

 • 1 x Motta Termometer

  Termometern kan du använda för att uppnå helt perfekt temperatur på mjölken när du skummar till cappuccino, latte o.s.v. Termometer är i synnerhet bra att ha om du inte är så erfaren med att skumma mjölk, eftersom det ger en ro kring processen.   Termometern kan klickas på kannan när du steamar. På så sätt kan du koncentrera dig på att göra perfekt mjölkskum.

 • 1 x Concept-Art Joe Frex Tampermatta

  Fyrkantig tampermatta i gummi till halvautomatiska espressomaskiner. Tampermattan används för att skydda ditt köksbord när du tampar ditt malda kaffe i filterkorgen. Denna utgåva är en 90-graders vinkel så att den kan placeras på en bordskant.

 • 1 x Gaggia Classic Pro

  Gaggia Classic Pro är en ny förbättrad utgåva av den populära och ikoniska maskinen, som kom på marknaden första gången 1991. Ett resultat av 80 års tradition, historia och erfarenhet av espresso-maskiner. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Vattentank 2,1 l
Diameter filterkorg 58 mm.
Förmalet kaffe Ja
E.S.E Pods Ja
3-vägs ventil Ja
Tamper medföljer Ja
Måttsked Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Autoavstängning Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mjölksystem Ja - steamer
Max. Glas- & Kopphöjd 8 cm
Pumptryck 15
Färg front/ kabinett Blankt stål
Elanslutning 230-240 V 50-60 Hz
Bredde 23 cm
Höjd 38 cm
Dybde 24 cm
Vikt 7,3 kg

Om Gaggia

Gaggia
Visa alla produkter från Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: