Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

Leverans: 1-3 vardagar

7 499,00 SEK

-1 364,70 SEK 8 863,70 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: A4120
EAN: 8710103879046

Gaggia Classic Pro är en ny förbättrad utgåva av den populära och ikoniska maskinen, som kom på marknaden första gången 1991. Ett resultat av 80 års tradition, historia och erfarenhet av espresso-maskiner. 

Du får en kompakt och otroligt elegant halvautomatisk espresso-maskin med en rad förbättringar, som ger dig ett ännu bättre kaffe. Maskinen är utrustad med ett professionellt grupphuvud och filterhållare i kromat mässing.

3-vägs ventilen från original-modellen är tillbaka. Den sänker trycket i filterhållaren när du har bryggt espresso-shot. 3-vägs ventilen gör det dessutom möjligt att backflusha maskinen och därmed undvika att de sätter sig kafferester och liknande i systemet. 

Den nya och förbättrande steamern är utrustad med två hål, vilket gör den enkel att arbeta med, så du får den rätta konsistensen på ditt mjölkskum. Det gör att du kan servera en utsökt cappuccino eller latte.

Gaggia Classic är utrustad med grupphuvud i borstat rostfritt stål, där formen på sidorna har ändrats, så det är lättare att se kapaciteten på vattentanken från sidan. Utöver detta har droppbrickan ändrats, för att förbättra stabiliteten under bryggningen. Filterhållaren har fått Gaggias karaktäristiska G på änden. 

Gaggia Classic är, som namnet antyder, en äkta klassiker. Maskinen är till för alla espresso-älskare som vill ha full kontroll över kaffebryggningen samt den autentiska barista-upplevelsen hemma. 

Nyheter Gaggia Classic Pro

 • Förbättrad steam-arm
 • 3-vägs ventil
 • Ny design på filter
 • Tydligare indikation för vattenmängd i vattentanken
 • Levereras med pressurized och två standard-filterkorgar

Italiensk design & produktion

Gaggia har mer än 80 års erfarenhet av att utveckla samt producera espresso-maskiner och Classic har funnits på marknaden sen 1991. Gaggia Classic Pro är 100% Made in Italy.

Professionell filterhållare

Gaggia Classic är utrustad med en filterhållare och tre olika filterkorgar: en pressurized (Crema Perfetta) filterkorg till 1 & 2 koppar, som rekommenderas till den övade baristan samt standard 1 kopp (används även till E.S.E pods) och 2 koppar filterkorg till den övade baristan.

Filterhållaren är 58 mm, precis som på professionella maskiner. Storleken gör att vatten flyter jämnt genom kaffet. Det medföljer dessutom ett mått samt plast-tamper.

Lätt att använda

Gaggia Classic är en användarvänlig maskin, som är enkel att använda. Du väljer bara vilken filterkorg du vill använda, tillför kaffe och tamper (inte vid E.S.E pods), varefter du sätter filtret på plats. Tryck sen på knappen med kaffekoppen för att starta bryggningen och tryck igen när du uppnått önskad mängd espresso.

Traditionell Gaggia-vattenkokare

Gaggias vattenkokare är utförd i rostfritt stål och ger en espresso av högsta kvalitet, tack vare den stabila temperaturen under hela bryggnings-processen. 

Kopp-hållare & -värmare på toppen

På toppen av maskinen finns en praktisk kopphållare, så du alltid har dina koppar nära tillhands. Plattan fungerar dessutom som koppvärmare, med hjälp av överskottsvärmen från bryggningen.

Stor, avtagbar vattentank

Med en kapacitet på 2,1 liter är vattentanken lätt att ta bort och fylla direkt under vattenkranen. Vattentanken har en synlig indikator på hur mycket vatten den innehåller.

Avtagbar droppbricka

Den avtagbara droppbrickan gör det enkel att tömma spill direkt i vasken. 

 • 1 x Concept-Art Basic Knockbox Svart

  Snygg, kraftig knockbox från tyska Concept-art. Sumplådan är framställd av kraftig plast och har förstärkts med stål på viktiga ställen.

 • 1 x Motta Termometer

  Termometern kan du använda för att uppnå helt perfekt temperatur på mjölken när du skummar till cappuccino, latte o.s.v. Termometer är i synnerhet bra att ha om du inte är så erfaren med att skumma mjölk, eftersom det ger en ro kring processen.   Termometern kan klickas på kannan när du steamar. På så sätt kan du koncentrera dig på att göra perfekt mjölkskum.

 • 1 x Concept-Art Joe Frex Tampermatta

  Fyrkantig tampermatta i gummi till halvautomatiska espressomaskiner. Tampermattan används för att skydda ditt köksbord när du använder din tamper. Denna utgåva har en 90-graders vinkel, så att den kan placeras på en bordskant.

 • 1 x Motta Easy Tamper 58 mm

  Helt klassisk och stilren tamper från italienska Motta. Tampern har flat pressyta med diameter på 58mm.

 • 1 x Gaggia Classic Pro

  Förbättrad steam-arm 3-vägs ventil Ny design på filter Tydligare indikation för vattenmängd i vattentanken Levereras med pressurized och två standard-filterkorgar

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

 • 1 x Ascaso i-Mini I2 Dark Black

  Ascaso i-Mini I2 är en användarvänlig, effektiv och solid espressokvarn i en fin och kompakt design. Den passar i alla kök och har många möjligheter!

 • 1 x Motta Aurora Mjölkkanna 0,5L

  Mottas Aurora mjölkkanna är en klassisk mjölkkanna av blankt stål. Kannan är av högsta kvalitet och perfekt för att skumma mjölk till latte eller cappuccino.

Vattentank 2,1 l
Diameter filterkorg 58 mm.
Förmalet kaffe Ja
E.S.E Pods Ja
3-vägs ventil Ja
Tamper medföljer Ja
Måttsked Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Autoavstängning Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mjölksystem Ja - steamer
Max. Glas- & Kopphöjd 8 cm
Pumptryck 15
Färg front/ kabinett Blankt stål
Elanslutning 230-240 V 50-60 Hz
Bredde 23 cm
Höjd 38 cm
Dybde 24 cm
Vikt 7,3 kg

Om Gaggia

Gaggia
Visa alla produkter från Gaggia

1 anmeldelse af Gaggia Classic Pro Inkl. Kaffe & Tillbehör

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
Jan 2020-08-16

Dålig kvalitet på tryckbrytarna?

På tidigare Gaggia Classic är de 2 tryckbrytarna (på den nu nya 3st) av dålig kvalitet och blir fort defekta. Är kvaliteten bättre på den här nya?

Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: