Nuova Simonelli Oscar II Inkl. Kaffe & Baristaudstyr

Leverans: 1-3 vardagar

9 629,00 SEK

-2 149,65 SEK 11 778,65 SEK


Nuova Simonelli Oscar II är en ny och förbättrad utgåva av en äkta klassiker. Oscar har fått en ny look i rostfritt stål med svarta detaljer.

 

Denna utgåva av Nuova Simonelli Oscar är en elegantare modell med en helt annan stabilitet, tack vare skalet i rostfritt stål. Oscar II kan bäst beskrivas som en hybrid av den gamla modellen och modellen Musica.

Oscar II är minimalistisk och kompakt, med en bredd på på endast 30 cm och passar perfekt i alla kök, kontor och liknande.
Simonelli Oscar levereras nu med professionellt paket, som du känner igen från Simonelli Musica. Härunder en pump som skapar ett mer kontrollerat tryck av vatten till maskinen och därmed förbättrar kaffesmaken. 

Nuova Simonelli Oscar II är en kraftig maskin med värmeväxlare, som ger en hög ångkapacitet till skumning av mjölk, även samtidigt som du brygger din espresso.

De programmerbara knappars (1 kopp eller 2 koppar) gör det ännu enklare att brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt, eftersom du endast trycker på den aktuella knappen och låter maskinen sköta resten. Bryggningen slutar automatiskt, allt efter den programmerade inställningen och du kan därmed koncentrera dig på att skumma mjölk. 

Steamern är längre och lättare att komma åt nu, när den sitter framtill på maskinen. Därmed är det ännu enklare att skumma en krämig och läcker mjölk till cappucciono, latte m.m. Ångan aktiveras lätt, med hjälp av kontakten på toppen av maskinen och du får en kraftig och torr ånga, som ger resultat i världsklass!

Nuova Simonelli Oscar II är en maskin i en klass för sig!

Medföljande tillbehör

 • Professionell filterhållare 
 • 1 kopp filterkorg
 • 2 koppar filterkorg
 • Plasttamper (en tamper i metall rekommenderas)
 • Mått

 

Professionell steamer

Oscar II är utrustad med den steam-tipp som används vid Barista Championship. En steamtipp som är utrustad med 4 små hål, som mjölken får ånga från 360 grader. Detta ger det absolut bästa mjölkskummet: sammetslent, krämigt och tätt!

Maskinen är utrustad med antivakuum-ventil, som förhindrar att mjölken sugs in i vattenkokaren via steamern.

Den smarta kontakten för att starta/stoppa ångan gör det möjligt att styra mjölkens temperatur mycket precist, eftersom du bara kan vippa kontakten fram och tillbaka för att styra ångan.

 

Programmerbara knappar

Programmeringen av 1 och 2 koppar är enkel. Tryck och håll i den aktuella knappen tills den börjar blinka. Maskinen börjar nu brygga espresso och när du tycker att du fått rätt mängd espresso så trycker du bara på knappen igen, för att spara inställningen.

 

3-vägs ventil

Ventilen gör att trycket jämnas ut, så filtret kan tas av direkt efter att du är färdig med att brygga, utan att maskinen sprutar eller droppar. En maskin med 3-vägs ventil ska backflushas.

 

2 liter vattenkokare i koppar

Oscar II är utrustad med en värmeväxlande koppar-vattenkokare, med en kapacitet på 2 liter. Koppar är känt för sin isolerande effekt och värmeavlednings-förmåga, vilket gör materialet otroligt väl ämnat till espresssomaskin-kokare. 

 

Koppvärmare

Plattan på toppen av maskinen används till att hålla kopparna varma innan bryggning. Kom ihåg att alltid fylla koppen med lite vatten från steamern innan du brygger i den. 

 

Enkel eller dubbel espresso

Oavsett om du vill ha en enkel eller dubbel shot espresso så har Nuova Simonelli Oscar II massor av kapacitet till att brygga en perfekt espresso. 

Observer att maskiner med värmeväxlare är svåra att kalka av och vi rekommenderar därför att du filtrerar vattnet i en vattenfilter-kanna innan den hälls i en maskin som Nuova Simonelli Oscar II.

 • 1 x Motta Knockbox

  Elegant knockbox från italienska Motta. Sumplådan är framställd av stål och är klassisk samt stilren.

 • 1 x Motta Dekorationsset

  Nu kan du enkelt och bekvämt dekorera din cappuccino eller latte med ett festligt mönster av t.ex kakao. Setet består av en ströare och tre olika motiv; hjärtan, kaffekop samt ett glatt ansikte. Imponera på dina gäster och ge dig ut i latte art världen där endast din egen fantasi sätter gränserna.

 • 1 x Motta Latte Art Penna

  När du ska ge dig ut i Latte Art-världen, så är det viktigt att vara ordentligt utrustad. Denna praktiska Latte Art Penna från Motta gör det mycket enkelt för dig.

 • 1 x Motta Termometer

  Termometern kan du använda för att uppnå helt perfekt temperatur på mjölken när du skummar till cappuccino, latte o.s.v. Termometer är i synnerhet bra att ha om du inte är så erfaren med att skumma mjölk, eftersom det ger en ro kring processen.   Termometern kan klickas på kannan när du steamar. På så sätt kan du koncentrera dig på att göra perfekt mjölkskum.

 • 1 x Motta Tamper Svart 58 mm

  Motta Tamper är en elegant och stilfull tamper från italienska Motta. Du får en tamper i toppkvalitet, som säkerligen matchar din espressomaskin.

 • 1 x Motta Europe Mjölkkanna Svart

  Motta Europe mjölkkanna i svart är en vacker och klassisk mjölkkanna. Kannan är av högsta kvalitet och ger de bästa förutsättningarna för skumma din mjölk helt perfekt.

 • 1 x Nuova Simonelli Oscar II

  Nuova Simonelli Oscar II är en ny och förbättrad utgåva av en äkta klassiker. Oscar har fått en ny look i rostfritt stål med svarta detaljer.

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Vattentank 3 L
Diameter filterkorg 58 mm.
E.S.E Pods Nej
Värmare HX värmare
Värmeväxlare Ja
3-vägs ventil Ja
Måttsked Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mjölksystem Ja - steamer
Färg front/ kabinett Stål / Svart
Material Rustfrit stål & plastik
Elanslutning 230-240 V 50-60 Hz
Effekt 1200 W
Dimensioner 30 x 40,8 x 40 cm
Vikt 13 kg

Om Nuova Simonelli

Nuova Simonelli
Visa alla produkter från Nuova Simonelli

0 anmeldelser af Nuova Simonelli Oscar II Inkl. Kaffe & Baristaudstyr

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: