Nuova Simonelli Oscar II

Erbjud Nuova Simonelli Oscar II Visa större

Leverans: Leverans från mars/april

7 299,00 SEK

-1 601,00 SEK 8 900,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 34-10006

Nuova Simonelli Oscar II är en ny och förbättrad modell och en klassiker av halvautomatiska espressomaskiner. Oscar har fått ett nytt utseende i rostfritt stål och svarta detaljer.

 

Nuova Simonelli Oscar II är en mera elegant model med en helt andan stabilitet tackat vare maskinens kabinett i rostfritt stål. Oscar II kan beskrivas som en hybrid av den gamla modell och dens storebror Musica.

 

Oscar II är minimalistisk och kompakt maskin, med en bredd på bara 30 cm passar den perfekt in i alla kök, kontor eller liknande.

 

Nuova Simonelli Oscar II är en kraftfull maskin med värmeväxlar som säkrar dig en hög ångkapacitet till skummandet av mjölken samtidigt som du brygger din espresso.

 

Med det två programmerbara knappar (1 kopp eller 2 kopp) går det nu ännu lättare att brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt, du ska bara trycka på knappen och låta maskinen klara resten. Bryggnigen stoppar automatiskt efter den programmerade inställning så du kan koncentrera dig om att skumma mjölken.

 

Steameren är längre och lättare att komma till för att den nu sitter på fronten av maskinen, så det är ännu lättare att skumma en cremet och god mjölk till cappuccino, latte mm.

Ångan aktiveras lätt vid hjälp av kontakten på toppen av maskinen och det levereras en kraftig och torr ånga som ger ett resultat i världsklass.

 

Nuova Simonelli Oscar II är en maskin i en kvalitet för sig!

Medföljande tillbehör

  • Professionell filterhållare 
  • 1 kopp. filterkorg
  • 2 kopp. filterkorg
  • Plastkokare (en kokare i metall rekommenderas)
  • Måttsked

 

Professionell steamer

Oscar II har en steamtapp som används till Barista championship. En steamtapp som har 4 små hål som säkrar dig att mjölken tillförs ånga från 360 grader. Det ger det absoluta bästa mjölkskummet - mjuk, cremet och tät!

Maskine har också en antivakuum ventil som hindrar att mjölken blir sugt in i kannan och vidare till steameren. Den smarta kontakt till att öppna och stänga för ångan gör det möjligt att styra mjölkens temperatur ganska precist så du kan vippa fram och tillbaka för att styra ångan.

 

Programmerbara knappar

Programmeringen av knapparna 1 och 2 är ganska lätt. tryck och håll den önskade knapp inne till den börjar att blinka. Maskinen börjar nu att brygga espresso och när du fått den önskade mängd av espresso trycker du bara på knappen igen för att spara inställningen.

 

3-vägs ventil

Ventilen sikrer at trykket udlignes, således portafilteret kan tages af umiddelbart efter du er færdig med at brygge, uden at maskine sprutter eller drypper. En maskine med 3-vejs ventil skal backflushes.

Ventilen säkrar att trycket kompenseras så att portafiltret kan tas av direkt efter du är färdig med att brygga utan att maskinen sprutar eller droppar. En maskin med en 3-vägs ventil ska backflushes.

 

2 liter kanna i koppar.

Oscar II har en värmeväxlande kanna i koppar med en kapacitet på 2 liter. Koppar är känt för din isolerande effekt och värmeledningsfunktion som gör att materialet fungerar bra till kannan i espressomaskinen.

Den kraftiga värmeväxlare gör att Oscar kan skumma mjölk samtidigt som den brygger en espresso. Detta är unikt för en maskin i denna prisklass.

 

Koppvärmare

Plattan på toppen av maskinen kan användas till att hålla kopparna varma innan bryggningen. Kom ihåg att alltid fylla lite varmt vatten från steameren i koppen precis innan du brygger kaffe i den.

 

En eller dubbel espresso

Om du önskar en eller dubbel shot espresso så har Nuova Simonelli Oscar II massor av kapacitet till att brygga en perfekt espresso.

Obs: En maskin med varmväxlar är svår att avkalka och vi rekommenderar därför att du filtrerar vatten i en vattenfilter-kanna innan det hälls i maskinen Nuovo Simonelli Oscar II.

Vattentank 3 L
Diameter filterkorg 58 mm.
E.S.E Pods Nej
Värmare HX värmare
Värmeväxlare Ja
3-vägs ventil Ja
Måttsked Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mjölksystem Ja - steamer
Färg front/ kabinett Stål / Svart
Material Rustfrit stål & plastik
Elanslutning 230-240 V 50-60 Hz
Effekt 1200 W
Dimensioner 30 x 40,8 x 40 cm
Vikt 13 kg

Om Nuova Simonelli

Nuova Simonelli
Visa alla produkter från Nuova Simonelli

2 anmeldelser af Nuova Simonelli Oscar II

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 2 anmeldelser
2017-09-25

super fed

Super fed maskine

  • 0 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
2017-04-12

Min maskine er Nuova Simonelli Oscar I, (ikke II), og jeg havde meget dårlig erfaring med den.

  • 0 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: