Spar 34%
  • Rigtig Kaffe
  • Rigtig Kaffe
Lavazza Tierra Colombia 1kg

Från Lavazza

Lavazza Tierra Colombia 1kg

Leverans: 1-3 vardagar

269,95 SEK

409,95 SEK

Spar 140,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Lavazza Tierra Colombia är en harmonisk och exklusiv kaffeblandning, bestående av 100% tvättad arabica från tre olika kaffeproducerande områden i Colombia. 

Kaffestyrka

Kaffestyrka: Medium

Detta är hela kaffebönor

Produktbeskrivning

Lavazza Tierra Colombia är en harmonisk och exklusiv kaffeblandning, bestående av 100% tvättad arabica från tre olika kaffeproducerande områden i Colombia. 

Du får ett mediumrostat kaffe med rund och mild smak, med en karaktäristisk sötma samt en fyllig känsla i munnen. Du kommer uppleva fantastiska noter av tropisk frukt, kombinerat med en smula nötter och choklad samt en doft med undertoner av lime och jasmin. Eftersmaken är ihållande, med sötma-fyllda likörnoter. 

Lavazza Tierra Colombia består av kaffebönor från Meta-regionen i Colombia där det, p.g.a. oroligheter och konflikter inte har odlats kaffe under en längre period. Lavazza har hjälpt mer än hundra familjer återupprätta kaffeplantager och skapa hållbara arbetsförhållanden. 

Detta är ett otroligt välsmakande och aromatiskt kaffe, som passar bra till både en espresso och mjölkdryck. 

30% av Lavazza Tierra Colombia är Rainforest Alliance-certificerat; ett internationellt miljömärke, som visar att man tagit hänsyn till miljö och hållbarhet under produktionen. Rainforest Alliance arbetar för att bevara djurliv och miljö i regnskogarna och för att främja förhållanden för arbetare samt lokalsamhället. 

Kännetecken:

Body: 8/10
Arom: 9/10
Syrlighet: 6/10

Kaffestyrka Mellan
Arabica 100%
Robusta 0%
Rainforest Alliance Ja
Kaffetyp Hela kaffebönor
Noter Choklad
Noter Frukt
Noter Nötter
Ursprung Columbia
Vikt 1000g
Lavazza
Lavazza
Som Italiens ledande kaffeproducent är Lavazza känt och älskat över hela världen, för deras fantastiska kaffesorter och stora passion för kaffe. Se vårt stora utbud av Lavazzas fantastiska sortiment här, som bl.a. det populära Super Crema.

Se flere produkter fra Lavazza

0 anmeldelser af Lavazza Tierra Colombia 1kg

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriva en recension