Nivona CafeRomatica 759

Leverans: 1-3 vardagar

7 459,00 SEK

-4 040,00 SEK 11 499,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 40-NICR759
EAN: 4260083467596

Nivona CafeRomatica 759 är en helautomatisk espressomaskin med en elegant mattsvart färg. En uppdaterad version av den populära 758.

Nivonas nya 7x9-serie är en uppdaterad utgåva av den otroligt populära 700-serien. Här har maskinerna fått en ny droppbricka med repfri yta samt, viktigast av allt, en helt ny kvarn med en mycket tystare rotationsteknologi, vilket betyder att ljudnivån på malningen av kaffet är mycket lägre än tidigare.

Nivona CafeRomatica 759 är, till skillnad mot 758, utrustad med Aroma Balance system med tre olika aromprofiler (dynamisk, konstant och intensiv), som ger en maximal arom. Det färdiga resultatet är mycket olika, beroende på vilken aromaprofil du väljer vid bryggningen och du har därmed ännu fler möjligheter att få den perfekta koppen kaffe. 

Tack vare den inbyggda Bluetooth-funktionen kan du ladda ner Nivonas Smarter Coffee-app och därmed hantera din maskin via din smartphone eller surfplatta. Appen ger dig möjligheten att programmera maskinens dryck, se statistik, videoguider och mycket mer. 

Detta är en automatisk oneTouch espressomaskin, vilket betyder att när du ska brygga en kopp kaffe med mjölk suger maskinen upp mjölken själv, från en mjölkkartong eller behållare, varefter den ska värmas, skummas och hällas i koppen, efterföljt av kaffe. 

Nivona CafeRomatica 759 ger dig möjligheten att anpassa din kaffe- och mjölkdryck som du vill ha den. Du kan välja mellan tre kaffestyrkor, den totala mängden och förhållandet mellan kaffe och mjölk. Om du väljer en Latte Macchiato kan du dessutom justera förhållandet mellan kaffe, mjölk och mjölkskum, så den blir precis som du vill ha den!

Fördelar med Nivona CafeRomatica 759

 • Äkta americano
 • Aroma Balance System - ställ in bryggflödet
 • Förbättrad och tystare kvarn
 • MyCoffee funktion - 1 personligt recept
 • App-funktion
 • Färgdisplay

Kaffedrinkar

Espresso
Americano
Cafe Creme
Lungo
Cappuccino
Latte Macchiato

Andra funktioner

Mjölk
Mjölkskum
Vatten

Dryck

 • Espresso
 • Cafe Creme
 • Lungo
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Mjölk
 • Mjölkskum
 • MyCoffee (1 individuellt recept)

Användarvänlig display

Displayen på Nivonas espressomaskiner är enkel att ställa in och den stora färgdisplayen gör det otroligt enkel att brygga kaffe, samt automatisk rengöra och avkalka maskinen. 

Inbyggd och förbättrad kvarn

CafeRomatica 759 har inbyggd bönbehållare med en kapacitet till 250 gram hela bönor. Kaffebönorna åker direkt ner i kvarnen, som alltid bara maler den mängd kaffebönor som ska användas till var kopp.

Nivona har utvecklat en helt ny kvarn med en tystare rotationsteknik, vilket betyder att kvarnen för mycket mindre oväsen än på tidigare modeller. 

Programmering

Med CafeRomatica 759 kan du ställa in de olika kaffedryckerna och spara inställningarna, så du får precis samma kopp varje gång. Du kan dessutom göra din egen kaffedryck, MyCoffee, där du väljer vilken dryck som du vill ha som utgångspunkt. Därefter ställer du in önskat förhållande mellan mjölk och kaffe, styrka osv. så ditt favoritkaffe sparas.

Stor vattentank

Vattentanken har en kapacitet på 2,2 liter och med Nivonas Claris filter installerat direkt i vattentanken skyddas espressomaskinen mot kalk, samtidigt som att vattnet alltid är friskt. Kom ihåg att aktivera filtret under inställningar.

Enkel hantering

Espressomaskinen hanteras enkelt och snabbt via de två vridknapparna. Den högra används till att välja vilken kaffetyp du vill ha och den vänstra till att välja styrka och mängd. Välj styrka genom att trycka på knappen och mängd genom att vrida. 

Anpassa ditt val

Med Nivona CafeRomatica 759 kan du ställa in varje kopp så den blir precis som du vill ha den. Välj mellan 3 olika styrkor, 3 olika temperaturer och mängden anpassas från 40 ml till 240 ml. När du har ställt in det en gång kommer maskinen ihåg det, så du brygger din personliga kopp med ett enkelt tryck. Vid en cappuccino kan du välja förhållandet mellan kaffe och mjölk och vid en latte macchiato kan du välja förhållandet mellan kaffe, mjölk och skum.

Rengöring av mjölksystemet är otroligt lätt med en Nivona espressomaskin. Maskiner ser själv till att skölja igenom systemet och slangen, så mjölkrester tas bort. Du ska bara sätta igång själva sköljningen.

Justerbar höjd

Du kan justera höjden på kaffeutloppen, så du kan brygga i koppar som är ända upp till 14 cm höga. 

Hela bönor eller malet kaffe

Nivona CafeRomatica 759 har en liten tratt, där kan maskinen kan få malet kaffe direkt till var enkel kopp. om du vill brygga med ett special-kaffe.

Maskinkategori Helautomatisk
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Kaffedrycker Lungo
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Mjölkdrycker Varm mjölk
Mjölkdrycker Latte Macchiato
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Købes som tilbehør
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 1 opskrift
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 3
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Max. Glas- & Kopphöjd 14 cm
Koppbelysning vid bryggning Nej
Display TFT Farve
Kvarn/ inställningar Stål / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 250g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Overskudsvarme
Vattentank / sensor (tom vattentank) 2,2L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Pumptryck 15
App-funktion Ja
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Svart / Svart
Effekt 1455 W
Strömförbruk i standby 0 watt
Bredde 24 cm
Höjd 34 cm
Dybde 46 cm
Vikt 10 kg

Om Nivona

Nivona
Visa alla produkter från Nivona

0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 759

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

3 andra produkter i samma kategori: