Nivona CafeRomatica 825

Leverans: 1-3 vardagar

10 899,00 SEK

-6 600,00 SEK 17 499,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 40-NICR825
EAN: 4260083468258

Nivona CafeRomatica 825 (modell 2020) är en kompakt och otroligt elegant helautomatisk espressomaskin med några av Nivonas bästa och senaste teknologier, som gör kaffebryggningen till en lek. En fin maskin med framsida i rostfritt stål och den klassiska designen, som man känner igen från Nivonas 800-serie. 

Nivona CafeRomatica 825 är utrustad med den senaste kvarnen och isoleringen, som gör maskinen ännu tystare än tidigare utgåvor i 800-serien. Utöver detta har TFT-skärmen fått en uppgradering, för ännu enklare hantering med hjälp av de tre knapparna.

Maskinen är utrustad med Nivonas Aroma Balance-system, som låter dig välja mellan tre olika aromprofiler (dynamisk, konstant och intensiv), för att få maximal arom. Kort sagt handlar Aroma Balance-systemet om hur bryggflödet ska utföras. Vid konstant är flödet jämnt under hela bryggningen medan det skiftar vid dynamisk och intensiv.

Det färdiga resultatet är mycket olika, beroende på vilken aromprofil du väljer vid bryggningen. Du får därmed ännu fler möjligheter för att få den perfekta koppen kaffe.

Nivona CafeRomatica 825 ger dig många möjligheter i förhållande till programmering av enskilda drycker. Justera temperaturer, arom-profiler, kaffemängd samt mängden mjölk och mjölkskum, så den passar perfekt till din smak. Du kan ändra på både standarden, så maskinen brygger samma kaffe varje gång, samt manuellt ställa in din dryck innan bryggningen. Dessutom kan du ställa in den under bryggningen!

Tack vare maskinens avancerade mjölksystem kan du brygga två likadana mjölkdrycker samtidigt, medan Cappuccino-connoisseur systemet gör det möjligt att välja ordningsföljd på din cappuccino, d.v.s. om du vill ha kaffe först och mjölk sist eller tvärtom.

Som något speciellt för Nivonas espressomaskiner kan du vid Latte Macchiato ställa in förhållandet mellan inte bara mjölk och kaffe utan även mjölk, mjölkskum och kaffe! Du kan därmed göra en helt perfekt Latte Macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 mjölk och 1/3 mjölkskum.

Fördelar med Nivona CafeRomatica 825

 • Äkta americano
 • Ny förbättrad display
 • Spumatore Duo plus, för bättre mjölkskum
 • Välj ordningsföljden på mjölk/kaffe
 • Aroma Balance System - ställ in bryggflödet
 • Ljudisolerad kvarn/skal
 • 1-2 koppar med och utan mjölk
 • Framsida i rostfritt stål

Kaffedrinkar

Espresso
Americano
Cafe Creme
Cappuccino
Latte Macchiato

Andra funktioner

Mjölk
Mjölkskum
Vatten

Drycker

 • Espresso
 • Cafe Creme
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Mjölk
 • Mjölkskum
 • MyCoffee (10 individuella recept)

Äkta americano

År 2016 introducerade Nivona en helt ny drink, nämligen en äkta Americano. Skillnaden ligger i hur den bryggs, i förhållande till t.ex. en Cafe Creme, där vattntet rinner genom kaffet under hela bryggningen. Vid en americano bryggs det först en espresso, varefter vattnet körs förbi bryggaren och direkt ner i koppen, vilket ger en kopp kaffe utan bitterämnen.

Statistik

Följ med i hur mycket din Nivona-maskin brygger. Maskinen har en smart, inbyggd räknare, som kan berätta för dig hur många av varje dryck som bryggts m.m.

Auto på och av-funktion

Som standard är Nivona CafeRomatica 825 inställd på att stänga av efter 10 minuter. Detta kan du ändra i menyn, så det passar ditt behov.

Du kan dessutom ställa in maskinen till att sättas på vid en bestämd tid, så den t.ex. alltid är redo när väckarklockan ringer och morgonkaffet ska bryggas.

Två-färgad koppbelysning

Som en läcker detalj har Nivonas nya maskiner tvåfärgad koppbelysning. Det betyder att när du brygger kaffe kommer belysningen vara bärnstensfärgat och när det görs mjölk kommer den vara vit.

10 x MyCoffee

Med Nivona CafeRomatica 825 kan du programmera 10 individuella kaffedrycker. Du kan välja att justera på existerande drycker eller göra ditt eget "recept". Din dryck kan få det namn du önskar, t.ex. ditt eget. 

Inbyggd kvarn

Nivona CafeRomatica 825 har inbyggd kvarn, som maler precis den mängd bönor som ska användas till var enkel bryggning. Kvarnen i denna serie har fått en uppgradering när det gäller ljudnivån när den maler kaffe. Du får därmed en maskin som för mindre oväsen.

Bönbehållare

I espresso-maskinen finns en integrerad bönbehållare till 250 gram hela bönor. Om du vill brygga en kopp kaffe med malet kaffe så finns det en separat kammare till det. Bönbehållaren är utrustad med ett arom-skyddande lock, så smak och arom bevaras på bästa möjliga sätt.

Stor vattentank

Vattentanken på CafeRomatica 825 har plats till 1,8 liter vatten och genom att använda Nivona Claris kalkfilter hålls espressomaskinen fri från kalk, samtidigt som vattnet alltid är friskt. Även om du använder vattenfilter så rekommenderar vi att du kalkar av espressomaskinen 2-3 gånger årligen med Nivonas rengöringsprodukter.

Enkel hantering

När knapparna är inställda efter dina önskemål kan du bara trycka på dem för espresso, kaffe, cappuccino, latte macchiato o.s.v. Hela användningen av CafeRomatica 825 görs via vridknappen i mitten och den överskådliga displayen visar ditt val och status på bryggningen.

Justerbar höjd

Alla Nivona Espressomaskiner har en justerbar höjd på kaffeutloppen, som kan flyttas upp och ned i förhållande till koppens höjd. Den maximala höjden är 14 cm.

Automatisk mjölkskummare

Maskinen är helt automatisk och utrustad med ett avancerat mjölksystem med "one touch"-hantering, där du med ett enkelt tryck kan aktivera den automatiska mjölkskummaren, så espressomaskinen själv suger mjölken från mjölkkartongen eller mjölkbehållaren. Den skummer den sen och blandar mjölkskummet med espresson direkt i koppen.

Maskinkategori Helautomatisk
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Mjölkdrycker Varm mjölk
Mjölkdrycker Latte Macchiato
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Købes som tilbehør
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 10 opskrifter
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Max. Glas- & Kopphöjd 14 cm
Koppbelysning vid bryggning Ja
Display TFT Farve
Kvarn/ inställningar Stål / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 250g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Aktiv
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,8L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Stål / Svart
Effekt 1465 W
Strömförbruk i standby 0 watt
Bredde 24 cm
Höjd 33 cm
Dybde 48 cm
Vikt 10 kg

Om Nivona

Nivona
Visa alla produkter från Nivona

0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 825

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: