Spar 40%
Nivona CafeRomatica 825 Inkl. Kaffe & Tillbehör

Fra

Nivona CafeRomatica 825 Inkl. Kaffe & Tillbehör

Leverans: 1-3 vardagar

13 100,00 SEK

21 863,40 SEK

Spar 8 763,40 SEK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Exempel

Sparxpres

 • Äkta americano
 • Ny förbättrad display
 • Spumatore Duo plus, för bättre mjölkskum
 • Aroma Balance System 
 • Ljudisolerad kvarn/skal
 • 1-2 koppar med och utan mjölk
 • Framsida i rostfritt stål

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Det är viktigt att skydda sin espressomaskin mot det hårda och kalkhaltiga vattnet vi har. Därför rekommenderar vi att du avkalkar din Nivona espressomaskin var fjärde vecka. 

  Kom ihåg att avkalka din espressomaskin utan filter i vattenbehållaren!

  1 x

  Ref: 40-NIRK703

  Avkalka din Nivona espressomaskin löpande, för att förlänga dess livslängd.

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Vattenkvalitet betyder mycket för smaken på espresso och kaffe. Därför rekommenderar vi att du använder Claris filter i din Nivona espressomaskin.

  Kom ihåg att aktivera filtret i din Nivona maskin första gången. Därefter kommer maskinen själv  tala om när det är dags att byta filter.

  Även om du använder kalkfilter rekommenderar vi att du avkalkar espressomaskinen 1-2 gånger om året. Kom ihåg att avkalka utan filtret i!

  1 x

  Ref: 40-NIRF700

  Vattenkvalitet betyder mycket för smaken på espresso och kaffe. Därför rekommenderar vi att du...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Skydda din Nivona espressomaskin mot kaffe- och oljerester genom att med jämna mellanrum köra det inbyggda rengöringsprogrammet med rengöringstabletter. Rengöringstabletterna ska läggas direkt i munstycket till det malda kaffet, varefter maskinen själv löser upp tabletten och därefter kör vätskan genom slangar och rör.

  Nivonas espressomaskiner har inbyggda rengöringsprogram, som själva talar om att de ska aktiveras. Allt du behöver göra då är att starta rengöringen och lägga i rengöringstabletter.

  1 x

  Ref: 40-NIRT701

  Håll din Nivona espressomaskin fri från kaffe- och oljerester genom att med jämna mellanrum köra...

  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Nivona Design Mjölkbehållare är en praktisk och elegant lösning till mjölksystemet på din Nivona espressomaskin.

  Tack vare den transparenta plasten är det lätt att se hur mycket mjölk som finns i behållaren. Slangen ansluts enkelt till Nivonas mjölksystem, varefter maskinen själv doserar rätt mängd efter ditt val.

  Efter användning ställs mjölkbehållaren bara in i kylskåpet.

  Mjölkbehållaren är utförd i transparent plast och har en kapacitet på 1 liter.

  1 x

  Ref: 40-NIMC1000

  Nivona Design Mjölkbehållare är en praktisk och elegant lösning till mjölksystemet på din Nivona...

  Kapacitet 1 L
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo
  [vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Äkta americano

  År 2016 introducerade Nivona en helt ny drink, nämligen en äkta Americano. Skillnaden ligger i hur den bryggs, i förhållande till t.ex. en Cafe Creme, där vattntet rinner genom kaffet under hela bryggningen. Vid en americano bryggs det först en espresso, varefter vattnet körs förbi bryggaren och direkt ner i koppen, vilket ger en kopp kaffe utan bitterämnen.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="528" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="523" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Statistik

  Följ med i hur mycket din Nivona-maskin brygger. Maskinen har en smart, inbyggd räknare, som kan berätta för dig hur många av varje dryck som bryggts m.m.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Auto på och av-funktion

  Som standard är Nivona CafeRomatica 825 inställd på att stänga av efter 10 minuter. Detta kan du ändra i menyn, så det passar ditt behov.

  Du kan dessutom ställa in maskinen till att sättas på vid en bestämd tid, så den t.ex. alltid är redo när väckarklockan ringer och morgonkaffet ska bryggas.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="527" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="522" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Två-färgad koppbelysning

  Som en läcker detalj har Nivonas nya maskiner tvåfärgad koppbelysning. Det betyder att när du brygger kaffe kommer belysningen vara bärnstensfärgat och när det görs mjölk kommer den vara vit.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  10 x MyCoffee

  Med Nivona CafeRomatica 825 kan du programmera 10 individuella kaffedrycker. Du kan välja att justera på existerande drycker eller göra ditt eget "recept". Din dryck kan få det namn du önskar, t.ex. ditt eget.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="526" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="529" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Inbyggd kvarn

  Nivona CafeRomatica 825 har inbyggd kvarn, som maler precis den mängd bönor som ska användas till var enkel bryggning. Kvarnen i denna serie har fått en uppgradering när det gäller ljudnivån när den maler kaffe. Du får därmed en maskin som för mindre oväsen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Bönbehållare

  I espresso-maskinen finns en integrerad bönbehållare till 250 gram hela bönor. Om du vill brygga en kopp kaffe med malet kaffe så finns det en separat kammare till det. Bönbehållaren är utrustad med ett arom-skyddande lock, så smak och arom bevaras på bästa möjliga sätt.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="520" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="519" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Automatisk mjölkskummare

  Maskinen är helt automatisk och utrustad med ett avancerat mjölksystem med "one touch"-hantering, där du med ett enkelt tryck kan aktivera den automatiska mjölkskummaren, så espressomaskinen själv suger mjölken från mjölkkartongen eller mjölkbehållaren. Den skummer den sen och blandar mjölkskummet med espresson direkt i koppen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text]

  Stor vattentank

  Vattentanken på CafeRomatica 825 har plats till 1,8 liter vatten och genom att använda Nivona Claris kalkfilter hålls espressomaskinen fri från kalk, samtidigt som vattnet alltid är friskt. Även om du använder vattenfilter så rekommenderar vi att du kalkar av espressomaskinen 2-3 gånger årligen med Nivonas rengöringsprodukter.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="521" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

  Enkel hantering

  När knapparna är inställda efter dina önskemål kan du bara trycka på dem för espresso, kaffe, cappuccino, latte macchiato o.s.v. Hela användningen av CafeRomatica 825 görs via vridknappen i mitten och den överskådliga displayen visar ditt val och status på bryggningen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

  Justerbar höjd

  Alla Nivona Espressomaskiner har en justerbar höjd på kaffeutloppen, som kan flyttas upp och ned i förhållande till koppens höjd. Den maximala höjden är 14 cm.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1 x

  Ref: 40-NICR825

  Äkta americano Ny förbättrad display Spumatore Duo plus, för bättre mjölkskum Aroma Balance...

  Maskinkategori Helautomatisk
  Mjölksystem Ja - helautomatiska
  Färg front/ kabinett Stål / Svart
  Udvid tekst
 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

  Du får ett medium mörkrostat kaffe med en djup samt fyllig smak och doft, med inslag av choklad och nötter. Eftersmaken är välbalanserad med en lätt sötma.

  Super Crema är ett otroligt spännande kaffe, tack vare en kombination av arabicabönor från Syd- och Mellanamerika samt Indonesien. Du får ett fylligt och kraftfullt kaffe, som ger en otroligt god espresso med fin, tät crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever verkligen upp till sitt namn och ger dig en otroligt autentisk italiensk espresso-upplevelse.

  Med andra ord passer detta kaffe både dig som vill ha en kraftig smak på ditt kaffe eller använder mjölk. Det gör ju heller inte något att cremen ger ditt kaffe ett exklusivt utseende. Perfekt kaffe att bjuda dina gäster på.

  Rigtig Kaffe blå serie består av fyra olika kaffeblandningar, som är skapade utifrån en förståelse för hur kaffe ska rostas och hanteras, för att få den bästa upplevelsen, oavsett om man föredrar en rykande espresso eller en krämig latte.

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  6 x

  Ref: 25B-20111

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Super Crema: 13.04.2021
  Bäst före Super Crema: 13.04.2023
  Udvid tekst

Produktbeskrivning

Nivona CafeRomatica 825 (modell 2020) är en kompakt och otroligt elegant helautomatisk espressomaskin med några av Nivonas bästa och senaste teknologier, som gör kaffebryggningen till en lek. En fin maskin med framsida i rostfritt stål och den klassiska designen, som man känner igen från Nivonas 800-serie.

Nivona CafeRomatica 825 är utrustad med den senaste kvarnen och isoleringen, som gör maskinen ännu tystare än tidigare utgåvor i 800-serien. Utöver detta har TFT-skärmen fått en uppgradering, för ännu enklare hantering med hjälp av de tre knapparna.

Maskinen är utrustad med Nivonas Aroma Balance-system, som låter dig välja mellan tre olika aromprofiler (dynamisk, konstant och intensiv), för att få maximal arom. Kort sagt handlar Aroma Balance-systemet om hur bryggflödet ska utföras. Vid konstant är flödet jämnt under hela bryggningen medan det skiftar vid dynamisk och intensiv.

Det färdiga resultatet är mycket olika, beroende på vilken aromprofil du väljer vid bryggningen. Du får därmed ännu fler möjligheter för att få den perfekta koppen kaffe.

Nivona CafeRomatica 825 ger dig många möjligheter i förhållande till programmering av enskilda drycker. Justera temperaturer, arom-profiler, kaffemängd samt mängden mjölk och mjölkskum, så den passar perfekt till din smak. Du kan ändra på både standarden, så maskinen brygger samma kaffe varje gång, samt manuellt ställa in din dryck innan bryggningen. Dessutom kan du ställa in den under bryggningen!

Tack vare maskinens avancerade mjölksystem kan du brygga två likadana mjölkdrycker samtidigt, medan Cappuccino-connoisseur systemet gör det möjligt att välja ordningsföljd på din cappuccino, d.v.s. om du vill ha kaffe först och mjölk sist eller tvärtom.

Som något speciellt för Nivonas espressomaskiner kan du vid Latte Macchiato ställa in förhållandet mellan inte bara mjölk och kaffe utan även mjölk, mjölkskum och kaffe! Du kan därmed göra en helt perfekt Latte Macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 mjölk och 1/3 mjölkskum.

Äkta americano

År 2016 introducerade Nivona en helt ny drink, nämligen en äkta Americano. Skillnaden ligger i hur den bryggs, i förhållande till t.ex. en Cafe Creme, där vattntet rinner genom kaffet under hela bryggningen. Vid en americano bryggs det först en espresso, varefter vattnet körs förbi bryggaren och direkt ner i koppen, vilket ger en kopp kaffe utan bitterämnen.

Statistik

Följ med i hur mycket din Nivona-maskin brygger. Maskinen har en smart, inbyggd räknare, som kan berätta för dig hur många av varje dryck som bryggts m.m.

Auto på och av-funktion

Som standard är Nivona CafeRomatica 825 inställd på att stänga av efter 10 minuter. Detta kan du ändra i menyn, så det passar ditt behov.

Du kan dessutom ställa in maskinen till att sättas på vid en bestämd tid, så den t.ex. alltid är redo när väckarklockan ringer och morgonkaffet ska bryggas.

Två-färgad koppbelysning

Som en läcker detalj har Nivonas nya maskiner tvåfärgad koppbelysning. Det betyder att när du brygger kaffe kommer belysningen vara bärnstensfärgat och när det görs mjölk kommer den vara vit.

10 x MyCoffee

Med Nivona CafeRomatica 825 kan du programmera 10 individuella kaffedrycker. Du kan välja att justera på existerande drycker eller göra ditt eget "recept". Din dryck kan få det namn du önskar, t.ex. ditt eget.

Inbyggd kvarn

Nivona CafeRomatica 825 har inbyggd kvarn, som maler precis den mängd bönor som ska användas till var enkel bryggning. Kvarnen i denna serie har fått en uppgradering när det gäller ljudnivån när den maler kaffe. Du får därmed en maskin som för mindre oväsen.

Bönbehållare

I espresso-maskinen finns en integrerad bönbehållare till 250 gram hela bönor. Om du vill brygga en kopp kaffe med malet kaffe så finns det en separat kammare till det. Bönbehållaren är utrustad med ett arom-skyddande lock, så smak och arom bevaras på bästa möjliga sätt.

Automatisk mjölkskummare

Maskinen är helt automatisk och utrustad med ett avancerat mjölksystem med "one touch"-hantering, där du med ett enkelt tryck kan aktivera den automatiska mjölkskummaren, så espressomaskinen själv suger mjölken från mjölkkartongen eller mjölkbehållaren. Den skummer den sen och blandar mjölkskummet med espresson direkt i koppen.

Stor vattentank

Vattentanken på CafeRomatica 825 har plats till 1,8 liter vatten och genom att använda Nivona Claris kalkfilter hålls espressomaskinen fri från kalk, samtidigt som vattnet alltid är friskt. Även om du använder vattenfilter så rekommenderar vi att du kalkar av espressomaskinen 2-3 gånger årligen med Nivonas rengöringsprodukter.

Enkel hantering

När knapparna är inställda efter dina önskemål kan du bara trycka på dem för espresso, kaffe, cappuccino, latte macchiato o.s.v. Hela användningen av CafeRomatica 825 görs via vridknappen i mitten och den överskådliga displayen visar ditt val och status på bryggningen.

Justerbar höjd

Alla Nivona Espressomaskiner har en justerbar höjd på kaffeutloppen, som kan flyttas upp och ned i förhållande till koppens höjd. Den maximala höjden är 14 cm.

Maskinkategori Helautomatisk
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Americano
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölkdrycker Varm mjölk
Mjölkdrycker Latte Macchiato
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Ja
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 10 opskrifter
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Max. Glas- & Kopphöjd 14 cm
Koppbelysning vid bryggning Ja
Display typ Med knapper
Display TFT Farve
Kvarn/ inställningar Stål / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 250g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Nej
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,8L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Stål / Svart
Serie Nivona 8-serie
Effekt 1465 W
Strömförbruk i standby 0 watt
Bredde 24 cm
Höjd 33 cm
Dybde 48 cm
Vikt 10 kg
Nivona

0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 825 Inkl. Kaffe & Tillbehör

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension