Spar 13%
Gaggia Accademia Espressomaskin

Fra

Gaggia Accademia Espressomaskin

Leverans: 1-3 vardagar

20 969,00 SEK

24 190,00 SEK

Spar 3 221,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

 • Helautomatisk espressomaskin
 • Tydlig hantering via pekskärm
 • 14 olika drycker
 • Förbryggning
 • Kraftfull ångare
 • 3 justerbara kaffestyrkor
 • OneTouch-mjölksystem - Integrerad mjölktank

Produktbeskrivning

Gaggia Accademia Espressomaskin är italiensk när det är som bäst: Det här är Gaggias absoluta toppmodell som ger dig en autentisk baristaupplevelse hemma. Accademia är skräddarsydd för den genuina baristan som älskar att experimentera med kaffebryggning.

Gaggia Accademia är den perfekta espressomaskinen för dig som gillar att skumma din egen mjölk till cappuccino, men samtidigt njuter av att kaffebryggning ibland får gå snabbt. I denna espressomaskin har Gaggia kombinerat en espressomaskin med ångarm med en helautomatisk espressomaskin, där du kan koppla mjölktanken till maskinen och brygga en läcker cappuccino, cortado eller caffe latte med en enkel knapptryckning.

Du kan välja bland hela 14 olika kaffe- och mjölkdrycker - autentisk italiensk kaffeupplevelse när den är som bäst! Accademia kan dessutom brygga en cappuccino XL, melange och varmt vatten för grönt te (80o) och svart te (90o).

Maskinen är otroligt lätt att använda tack vare den nya intuitiva och användarvänliga 5-tums pekskärmen som guidar dig genom varje process - oavsett om du ska brygga kaffe- och mjölkdrycker eller rengöra och underhålla maskinen. Bredvid skärmen hittar du en vridknapp som du också kan styra valet av kaffedryck med.

Du har möjlighet att skapa upp till 4 profiler så att du kan ställa in dryckerna som du föredrar. Du kan till och med döpa om dem som du vill. Espressomaskinen möjliggör förbryggning i 3 nivåer, där kaffet blötläggs kort innan bryggning för att säkerställa att vattnet tränger jämnt in i de malda kaffebönorna för ännu bättre smak.

Gaggia Accademia är utrustad med en kraftfull ångare som ger dig möjlighet att skapa rätt mjölkskum till din kaffedryck. Du aktiverar ångfunktionen genom att trycka på pekskärmen, och tack vare ångarens form kan du använda olika typer av mjölkkannor och alltid skapa krämigt mjölkskum.

Genom att trycka på knappen bredvid en kaffe- eller mjölkdryck öppnar du möjligheten att ställa in kaffestyrkan i 5 olika steg, temperatur i 3 steg, mjölkvolym, kaffemängd samt om du vill brygga en eller två koppar. På så sätt kan du snabbt och enkelt anpassa drycken så att du får precis den kopp du gillar bäst.

Gaggia Accademia är tillverkad med en keramisk kvarn som säkerställer den renaste aromen från kaffebönorna och förhindrar överhettning och bränning. Den keramiska kvarnen säkerställer lång livslängd och bästa resultat varje gång. Du kan dessutom justera aromen på 5 nivåer, och maskinen ger möjlighet till dubbel shot med Coffee Boost för en ännu mer intensiv kopp kaffe.

Maskinen är utrustad med one-touch-mjölksystem för att säkerställa att dina mjölkdrycker blir perfekta varje gång. Den integrerade mjölktanken skummar mjölken och tar bort alla bubblor för att få det perfekta skummet, alltid vid rätt temperatur, med en enda knapptryckning. Dessutom gör den automatiska rengöringscykeln och möjligheten att förvara mjölktanken i kylskåpet espressomaskinen hygienisk och effektiv.

Rigtigkaffe.dk är enda officiella återförsäljaren av Gaggia i Danmark och har egen import av maskinerna direkt från Milano och eget serviceverkstad i Tilst.

5-tums touch-display

Den stora 5-tums touch-display gör det mycket enklare att överblicka inställningsmöjligheter, rengöringsprogram etc. På Gaggia Accademia hittar du hela 14 kaffe- och mjölkdrycker, såsom ristretto, espresso, espresso lungo, kaffe, americano, cappuccino, café latte, cortado, flat white, latte macchiato, mjölkskum och varmt vatten.

Integrerad mjölktank

Den integrerade mjölktanken ger dig möjlighet att automatiskt brygga kaffedrycker med mjölk med bara en enkel knapptryckning. Espressomaskinen skummar nämligen mjölken åt dig så att du enkelt och snabbt kan få en läcker kopp cappuccino, caffe latte och cortado. Mjölktanken kan enkelt kopplas av och placeras i kylskåpet.

Ångrengöring

Gaggia Accademia ger dig möjlighet att kortvarigt rengöra ångarmen genom att skjuta ånga genom den i några sekunder, så den är redo att skumma din mjölk.

Justera kaffestyrkan

Med hjälp av vridknappen på framsidan av espressomaskinen kan du enkelt justera kaffestyrkan i 3 nivåer.

Pre-brewing

Maskinen är utrustad med förbryggning, vilket innebär att den malda kaffet fuktas under lågt tryck innan bryggningen börjar. Det ger ett jämnare tryck under bryggningen så att du får full smak av din kaffe.

Aktiv koppvärmare

Överst på Gaggia Accademia kan du placera dina espressokoppar och cappuccinokoppar så att de är varma när du brygger kaffe. På så sätt håller din nybryggda kaffe sig varm längre än om den bryggs direkt i en kall kopp.

Kraftfull ångare

Gaggia Accademia är utrustad med en kraftfull ångare som ger dig möjlighet att skapa rätt mjölkskum till din kaffedryck. Det krävs bara en knapptryckning på skärmen för att aktivera ångfunktionen, och tack vare ångarens form kan du använda olika typer av mjölkkannor och alltid skapa krämigt mjölkskum.

Justerbart kaffeutlopp

Kaffeutloppet kan justeras upp och ner för att passa exakt den kopp du vill brygga din kaffe i.

Varmvattenfunktion

Gaggia Accademia ger dig möjlighet att få varmt vatten till exempelvis te. Detta görs genom att trycka på den relevanta knappen på skärmen, varpå vattnet kommer ut från maskinen. Du kan till exempel ställa in maskinen på 80 grader för grönt te och 90 grader för svart te.

Justerbart mjölkskum

Du har möjlighet att justera mjölkskummet till din kaffedryck. På så sätt kan du skapa exakt den kopp kaffe med mjölkskum som du gillar bäst.

Avtagbar bryggenhet

Bryggenheten kan tas ut genom att öppna frontpanelen och sedan öppna servicepanelen på sidan av maskinen. För att få bästa kafferesultat är det viktigt att rengöra bryggenheten minst en gång i veckan under rinnande varmt vatten så att kaffefett, kaffesump och liknande spolas bort.

Maskinkategori Automatisk
Maskinkategori Helautomatisk
Serie Gaggia Accademia
Vattentank 1,6 l
Bönbehållare 350 g
Kaffedrycker Lungo
Kaffedrycker Doppio
Kaffedrycker Americano
Kaffedrycker Ristretto
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Cafe Creme / svart kaffe
Mjölkdrycker Varm mjölk
Mjölkdrycker Latte Macchiato
Mjölkdrycker Espresso Macchiato
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölkdrycker Flat White
Mjölkdrycker Cortado
Mjölkdrycker Cafe au lait / Cafe Latte
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Ja
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja
Max. Glas- & Kopphöjd 12 cm
Display typ Touchskærm
Display Touchskærm
Display Ja m. knapper
Kvarn/ inställningar Keramisk / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 350g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,6L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Sumplåda kapacitet ca. 14 kopper
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Färg front/ kabinett Svart / Svart
Effekt 1900 W
Bredde 28,2 cm
Höjd 38,5 cm
Dybde 42,8 cm
Vikt 13,8 kg
Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Accademia Espressomaskin

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension