Nivona CafeRomatica 758

Erbjud Nivona CafeRomatica 758 Visa större

Leverans: 1-3 vardagar

8 888,00 SEK

-2 111,00 SEK 10 999,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 40-NICR758
EAN: 4260083467589

Nivona CafeRomatica 758 är en helautomatiskt epsressomaskin med ett elegant mattsvart look och en lång rad inställningsmöjligheter. Nivonas nya 7x8 serie är en extremt läcker uppgradering med ett mera exklusivt look.

 

Det gamla textdisplay är utbytt med ett färgdisplay med stora ikoner, ett interface som är mera modernt och användarvänligt än tidigare.

 

Nivona är känt för sina smala och minimalistiska maskiner och 7x8 serien är inte ett undantag. Maskinens två vridknappar är allt du har behöver för att kunna göra dig en friskbrygd kopp kaffe med eller utan mjölk.

 

Som något helt nytt har Nivona lanserat "Smarter Coffee" app'en till iOS och Android så du nu kan styra din maskin och kaffebryggning via din smartphone. Bluetooth funktionen slås lätt på och av via maskinens meny.

 

Nivona CafeRomatica 758 är en helautomatisk oneTouch espressomaskin, som betyder att maskinen själv suger mjölken upp från ett mjölkkartong eller behållare och därefter värms mjölken, skummas och hälls i koppen efterföljt av kaffe.

 

Med Nivona CafeRomatica 758 kan du anpassa ditt kaffe och din mjölkdryck precis som du önskar det. Du kan välja mellan 3 kaffestyrkor, den totala mängd och förhållandet mellan kaffe och mjölk. Väljer du en Latte Macchiato kan du dessutom justera förhållandet mellan kaffe, mjölk och mjölkskum, så drycken blir precis som du önskar!

Kaffedrinkar

Espresso
Americano
Cafe Creme
Lungo
Cappuccino
Latte Macchiato

Andra funktioner

Mjölk
Mjölkskum
Vatten

Drycker:

  • Espresso
  • Cafe Creme
  • Lungo
  • Americano
  • Cappuccino
  • Cafe Latte
  • Latte Macchiato
  • Mjölk
  • Mjölkskum
  • MyCoffee (1 induviduellt recept)

 

Officiel Nivona återförsäljare

Rigtig Kaffe är den enda Nivona återförsäljare i Sverige. Vi har dessutom eget servicvärkstad med utbildade Nivona tekniker som tar hand om din maskin om det mot förmodan skulle uppstå ett fel eller annat. 

Med en espressomaskin från Nivona får du en maskin i toppkvalitet, byggt i Schweiz med en garanti för Premium Swiss Quality!

 

Inbyggd kvarn

CafeRomatica 758 har en inbyggd bönbehållare med en kapacitet på 250 gram hela bönor. Kaffebönorna kommer direkt ned i kvarnan som alltid maler precis den mängd kaffebönor som ska användas till varje kopp.

 

Programmering

Med Nivona CafeRomatica 758 kan du själv ställa in det olika kaffedrycker som du önskar och spara inställningarna, så du kan få precis den samma kopp varje gång. Detta gör du under inställningen för recept. Du har dessutom möjlighet för att skapa din egen kaffedryck "MyCoffee" där du väljer vilken dryck som ska vara utgångspunktet och därefter vilket förhållande det ska vara mellan mjölk och kaffe och även styrkan på kaffet. 

 

Stor vattentank

Vattentanken har en kapacitet på 2,2 liter, och med Nivonas Claris filter installerat direkt i vattentanken beskyddas espressomaskine mot kalk, samtidigt som att vattnet alltid är fräscht. Kom ihåg att aktivera filtret under inställningar.

 

Statistik

Följ med i hur mycket din Nivona maskin brygger. Maskinen har en smart inbyggd mätare som kan berätta för dig hur många koppar som som har bryggts av varje dryck mm.

 

Lätt betjäning

Espressomaskinen betjänas snabbt och enkelt via det två vridknappar. Med den högra knapp  väljer du vilken kaffetyp du önskar och med den vänstra knapp väljer du styrka och mängd. Välj styrka vid att trycka på knappen och mängd vid att vrida på knappen.

 

Anpassa ditt val

Med Nivona CafeRomatica 758 har du många möjligheter för att ställa in varje kopp kaffe som du önskar det. Välj mellan 3 olika styrker, 3 olika temperaturer och mängden från 40 ml till 240 ml. När du har ställt in maskinen en gång kommer den ihåg inställningen, så du brygger din personliga kopp kaffe med ett enkelt tryck. Vid en cappuccino kan du väja förhållandet mellan kaffe och mjölk och med en Latte Macchiato kan du välja mellan kaffe, mjölk och mjölkskum.

 

Automatiskt mjölksystem

Denna helautomatiska espressomaskin har naturligtvis ett automatiskt mjölksystem och "one touch" system, så du kan brygga espresso och latte macchiato med ett knapptryck. Mjölksystemet suger själv mjölken upp från mjölkkartongen eller flaskan via mjölkslang-systemet.

Rengöringen av mjölksystemet är otroligt lätt med en Nivona espressomaskin då maskinen själv sköljer mjölkmunstyckena och mjölkslangarna igenom, så mjölkresterna tas bort. Du ska bara sätta sköljningen igång.

 

Justerbart kaffetapp

Kaffetappen på Nivona CafeRomatica 758 kan justeras upp och ned, så du kan brygga i koppar som är helt upp till 14 centimeter höga.

  

Hela böner och malt kaffe

Nivona CafeRomatica 758 har en liten trakt där du kan fylla maskinen med malt kaffe till varje kopp, om du önskar att brygga med ett special kaffe.

Americano Ja
Maskinkategori Fuldautomatisk
oneTouch funktion Cappuccino Ja
oneTouch funktion Latte Machiatto Ja
oneTouch funktion Caffelatte Ja
MyCoffee funktion Ja, 1 opskrift
Separat mjölk/mjölkskum funktion Ja
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 3
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Max. Glas- & Kopphöjd 14 cm
Koppbelysning vid bryggning Nej
Display TFT Farve
Kvarn/ inställningar Stål / 3
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 250g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Overskudsvarme
Vattentank / sensor (tom vattentank) 2,2L / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Pumptryck 15
Automatiskt mjölksystem Ja
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
Mjölkbehållare Købes som tilbehør
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Svart / Svart
Strömförbruk (Effekt) 1455 W
Strömförbruk i standby 0 watt
Vikt 10
Bredde 24 cm
Höjd 34 cm
Dybde 46 cm

Om Nivona

Nivona
Visa alla produkter från Nivona

Filer

Download all relevant and available files for this product.

0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 758

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori:

Relaterade blogginlägg

Inga relaterade blogginlägg