Gaggia Velasca Prestige Paket

Leverans: 1-3 vardagar

9 499,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: A1973
EAN: 8710103809272

Gaggia Velasca Prestige är en elegant helautomatisk espressomaskin med en framsida i rostfritt stål. Du kan brygga espresso, lungo samt cappuccino och uppleva den autentiska italienska kaffenjutningen genom bara ett knapptryck.

Maskinen är utrustad med en tystgående keramisk kvarn, som maler precis den mängd kaffe som ska använda till den valda koppen kaffe.

Gaggia Velasca Prestige är helt automatisk och utrustad med en mjölkkaraff, som fylls med mjölk och monteras framtill på maskinen, varefter du kan göra cappuccino, baby cappuccino och mjölkskum genom att bara trycka på knappen. Maskinen skummar och doserar själv den mjölk som ska användas till den valda drycken och förhållandet mellan mjölkskum och kaffe kan enkelt justeras, genom att hålla cappuccino-knappen inne i 5 sekunder, varefter det står Memo på displayen och bryggningen börjar. När koppen innehåller önskad mängd trycker du bara på knappen igen och inställningen är sparad. Du kan göra samma sak med espresso och lungo. 

Mjölkkaraffen kan ställas i kylskåpet efter användning och tål dessutom diskmaskin. Med "Caraffe Quick Clean"-knappen kan du skölja karaffen snabbt.

Tack vare den överskådliga TFT-displayen är det otroligt enkelt att använda Gaggia Velasca. Genom ett tryck på en knapp brygger maskinen 1-2 koppar espresso eller lungo samt en mjölkdryck. Innan bryggningen kan du dessutom justera kaffestyrkan i 5 olika steg, från mild till stark. 

Vid bryggning av två koppar maler maskinen kaffebönor och brygger kaffet i två omgångar, så var kopp får den rätta styrkan och storleken.

Fördelar med Gaggia Velasca Prestige

 • Keramisk, tystgående kvarn
 • TFT-display
 • Uttagbar bryggenhet
 • Pre infusion
 • 1-2 koppar åt gången
 • Automatiskt mjölksystem
 • Stor vattentank och bönbehållare

OBS! Kom ihåg att rengöra, avkalka och underhålla din Gaggia Velasca. Det är också viktigt att du använder rätt produkter.

Kaffedrinkar

Espresso
Espresso Macchiato
Cafe Creme
Lungo
Cappuccino

Andra funktioner

Mjölkskum
Vatten

Pre infusion

Maskinen är utrustad med Pre infusion, vilket betyder att det malda kaffet fuktas under lågt tryck innan bryggningen börjar. Detta ger ett jämnare tryck under bryggningen, så du får fullt utbyte av ditt kaffe.

Keramisk kvarn

Gaggia Velasca Prestige är utrustad med en tystgående keramisk kvarn, som själv doserar och maler precis den mängd som ska användas till den valda kaffedrycken. Malningsgraden kan justeras i 10 steg, så du kan anpassa malningen till de bönor du vill använda. Kvarnen får bara justeras medan den maler.

Quick Heat Boiler

Tack vare quick heat boiler-teknologin värms maskinen upp blixtsnabbt, så den alltid är redo att brygga kaffe. Det betyder också att maskinen kan brygga flera koppar på rad, utan att behöva värmas upp mellan. 

Stor vattentank som hanteras framifrån

Vattentanken är monterad som en låda på framsidan av maskinen, som enkelt kan dras ut när vattentanken ska fyllas. Vattentanken har en kapacitet på 1,5 L och när den behöver fyllas på kommer en symbol visas på maskinens display.

Vi rekommenderar att du använder ett kalkfilter i vattentanken, så kalket filtreras innan det kommer ut i maskinen.

1-2 koppar kaffe

Gaggia Velasca Prestige ger dig möjligheten att brygga två koppar kaffe eller en mjölkdryck åt gången, genom att trycka två gånger på den önskade kaffeknappen.

Urtagbar bryggenhet

Bryggenheten kan tas ur genom att öppna luckan på sidan av maskinen. För det bästa kafferesultatet är det viktigt att rengöra bryggenheten minst en gång i veckan under rinnande vatten, så kaffefett, kaffesump och liknande sköljs bort.

Programmerbara kaffeknappar

Gaggia Velasca Prestige är utrustad med två kaffeknappar till espresso respektive lungo. Programmeringen av kaffemängden görs genom att hålla in den ¨naksade knappen tills displayen visar "Memo". Nu börjar kaffebryggningen och när önskad mängd är uppnådd trycker du bara på knappen för att stoppa utloppet och spara inställningen.

Enkel hantering framifrån

Vattentank och sumpbehållare hanteras framifrån, så du inte behöver flytta på maskinen för att komma åt dem.

Innovativ avkalknings-process

Gaggia Velasca berättar själv när den ska avkalkas, genom att visa "Calc Clean"-symbolen på displayen. Avkalknings-processen är ganska enkel och ger din maskin en lång levnadstid. 

Automatisk sköljning före och efter användning

När Gaggia Velasca Prestige tänds och släcks sköljs maskinen igenom med vatten, för att ta bort eventuella kafferester. 

 • 1 x Mjölkkanna (Pitcher) Storlek-0,35 liter

  Mjölkkanna för manuell skumning av mjölken till din latte eller cappuccino. 

 • 1 x Gaggia Velasca Prestige

  Gaggia Velasca Prestige är en elegant helautomatisk espressomaskin med en framsida i rostfritt stål. Du kan brygga espresso, lungo samt cappuccino och uppleva den autentiska italienska kaffenjutningen genom bara ett knapptryck.

 • 1 x Rigtig Kaffe Adrianna 500g

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras på Sicilien. Kaffen består av 60% tvättat arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

 • 1 x Rigtig Kaffe Fabiola 500g

  Rigtig Kaffe Fabiola är en otroligt fyllig och harmonisk kaffeblandning. En hyllning till den toscanska kaffetraditionen och rostningen. Kaffet består av 75% tvättad arabica och 25% robusta från Colombia, Kenya, Guatemala och Brasilien. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Fiorenza 500g

  Rigtig Kaffe Fiorenza är ett spännande och raffinerat kaffe. En hyllning till kaffetraditionen i den norditalienska region Piemonte. Kaffet består av 100% arabica från Columbia, Brasilien och Sumatra.

 • 1 x Rigtig Kaffe Teodora 500g

  Rigtig Kaffe Teodora är en kaffeblandning med en balanceret smak. En hyllning till den stolta napolitanska kaffetraditionen. Kaffet består av 60% tvättad arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

Maskinkategori Helautomatisk
Kaffedrycker Espresso
Kaffedrycker Lungo
Mjölkdrycker Cappuccino
Mjölkdrycker Espresso Macchiato
Mjölkdrycker Mjölkskum
Mjölksystem Ja - helautomatiska
Mjölkbehållare Ja
Justerbar mjölk/mjölkskum Ja
Separat mjölk/mjölkskum funktion Ja
Varmvatten funktion Ja
Antal koppar per bryggning (Kaffe) 1 - 2
Antal koppar per bryggning (Mjölk & Kaffe) 1
Programmerbar kaffestyrka 5
Programmerbar kaffemängd Ja (20 - 240 ml)
Max. Glas- & Kopphöjd 11,5 cm
Koppbelysning vid bryggning Nej
Display TFT
Kvarn/ inställningar Keramisk / 10
Bönbehållare / sensor (tom bönbehållare) 300g / Ja
Hela bönor / Förmalda bönor Ja / Ja
Koppvärmare Nej
Vattentank / sensor (tom vattentank) 1,5 / Ja
Möjlighet för kalkfilter Ja - Købes som tilbehør
Sumplåda kapacitet ca. 10 kopper
Pumptryck 15
App-funktion Nej
Automatiskt rengöringsprogram Ja
Automatiskt avkalkningsprogram Ja
Automatisk tänd/ släck funktion Ja
Färg front/ kabinett Stål / Svart
Strömförbruk i standby 0 watt
Bredde 25,6 cm
Höjd 34 cm
Dybde 44,4 cm
Vikt 8,9 kg

Om Gaggia

Gaggia
Visa alla produkter från Gaggia

1 anmeldelse af Gaggia Velasca Prestige Paket

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
2017-09-18

flot og dejlig maskine

Jeg har købt denne maskine og er så tilfreds med den. Brygger god kaffe og er nem at rengøre.

Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori:

Relaterade blogginlägg

Inga relaterade blogginlägg