• Snabb leverans- skickas från eget lager
  • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
  • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

Bodum Ceylon Istekanna 1,5L

Erbjud Bodum Ceylon Istekanna 1,5L Visa större
Leverans: 1-3 vardagar

149,95 SEK

-100,00 SEK 249,95 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 44-1470-10
EAN: 727015112060

Bodum Ceylon istekanna är en smart kanna som är tillverkad i transparent plast, och med en kapacitet på 1,5 liter.
 
Brygg den godaste iste genom att fylla ditt te filter med din ynglings te, färska citron skivor, sommarens bär eller något liknande. Häll vatten och isbitar i vattenbehållaren och låt den dra lite i kylen.
Te filtret i kannan kan lätt tas upp ur kannan och tömmas efter användning.
 
Bodum Ceylon istekanna kan förutom iste, även användas till alla typer av goda drinkar såsom juice med mynta blad, sangria med massor av frukt skivor eller isvatten med gurka eller lime skivor.
 
Bodum Ceylon istekanna är en "must have" kanna för våren och sommaren - eller för dig som älskar iste året runt!

Om Bodum

BODUM ® är ett familjeägt företag som grundades 1944 i Köpenhamn av Peter Bodum. Det lyckades att placera BODUM ® på den internationella marknaden redan på 1960-talet på grund av det unika koncept: att utveckla produkter som är en hyllning till funktionalitet, kvalitet och prisvärdhet.

Principen om form och funktion, ligger till grund för Peter Bodums design av vakuum kaffebryggaren Santos. Santos blev internationellt erkänd för sitt unika design och på 50, 60 och 70-talet, var det en av de största kaffebryggare i hele världen.

År 1974 övertog 26-årige Jørgen Bodum, grundarens son, BODUM ® Company med ambitionen att respektera BODUM ® 's traditioner och kreativa arbete med visionära idéer.

Redan 1974 lanserade Jørgen Bodum den första stämpelkannan - Bistro.

Bodum Bistro

Bistro - Den franska stämpelkannan har valts som den mest miljövänliga kaffebryggare i internationella medier, och har tilldelats flera av de mest prestigefyllda, internationella och danska designpriser.
Fyra år senare, flyttade den nya VD Jørgen Bodum företaget till Schweiz för att placera BODUM ® strategiskt i Centraleuropa. BODUM ® började att öppna butiker och shop in shop butiker runt omkring i världen: Paris, Köpenhamn, Zürich, Luzern, Tokyo, New York, Sydney, Okinawa, Auckland med flera.


Bodum
Visa alla produkter från Bodum

0 anmeldelser af Bodum Ceylon Istekanna 1,5L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: