Filtrering
Brands
Vis mere... Vis mindre
Pris
200 SEK 380 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Kapacitet
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Istekannor

Det finns 3 produkter.

Istekannor

En istekanna är ett måste till ditt läckra, hemgjorda iste. Om du älskar varmt te och vågar prova något nytt, så tycker vi du ska prova att brygga ditt eget iste. Det finns inget bättre än att sitta i trädgården en varm sommardag och njuta av ett glas kallt iste. Du kan göra iste med nästan alla sorters te. Prova t.ex. att brygga den på skogsbärste eller citrus och ingefära. Om du gillar sötsaker så kan du ge det en skvätt god sirap eller ett par skedar socker.

De flesta iskannor är genomskinliga, så du kan se teets vackra, gyllene färg i kannan. Kallchocken från isbitarna ger teet en klar och fin färg. Utöver att det smakar otroligt gott så är iste ett sundt alternativ till andra kalla drycker, som t.ex. saft eller läsk.

Kannorna kan även användas till andra typer av läckra drycker, som juice med myntblad, sangria med massor av fruktskivor eller isvatten med gurk- eller limeskivor.

Njut av ditt iste, utan att behöva tänka på konserveringsmedel och andra onaturliga tillsatser. Använd istekannorna till ett gott te från Kusmi, som t.ex. Kusmi Grönt Te, jordgubb eller Grönt Te Mynta.

Se vårt utbud av te som passar bra till iste.