• Snabb leverans- skickas från eget lager
 • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
 • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

Bodum Bistro Kaffemaskin 1,5L

Leverans: 1-3 vardagar

1 099,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 44-11754-01
EAN: 0699965356231
  Kapacitet1,5 L
  Material kannaGlas
  Effekt900 W
  AutoavstängningJa
  FärgSvart
  Antal koppar12 koppar
  TimerJa, digital
  Dimensioner7,2 x 7,2 x 17 cm

  Om Bodum

  BODUM ® är ett familjeägt företag som grundades 1944 i Köpenhamn av Peter Bodum. Det lyckades att placera BODUM ® på den internationella marknaden redan på 1960-talet på grund av det unika koncept: att utveckla produkter som är en hyllning till funktionalitet, kvalitet och prisvärdhet.

  Principen om form och funktion, ligger till grund för Peter Bodums design av vakuum kaffebryggaren Santos. Santos blev internationellt erkänd för sitt unika design och på 50, 60 och 70-talet, var det en av de största kaffebryggare i hele världen.

  År 1974 övertog 26-årige Jørgen Bodum, grundarens son, BODUM ® Company med ambitionen att respektera BODUM ® 's traditioner och kreativa arbete med visionära idéer.

  Redan 1974 lanserade Jørgen Bodum den första stämpelkannan - Bistro.

  Bodum Bistro

  Bistro - Den franska stämpelkannan har valts som den mest miljövänliga kaffebryggare i internationella medier, och har tilldelats flera av de mest prestigefyllda, internationella och danska designpriser.
  Fyra år senare, flyttade den nya VD Jørgen Bodum företaget till Schweiz för att placera BODUM ® strategiskt i Centraleuropa. BODUM ® började att öppna butiker och shop in shop butiker runt omkring i världen: Paris, Köpenhamn, Zürich, Luzern, Tokyo, New York, Sydney, Okinawa, Auckland med flera.


  Bodum
  Visa alla produkter från Bodum

  0 anmeldelser af Bodum Bistro Kaffemaskin 1,5L

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv din recension

  3 andra produkter i samma kategori: