Bodum Bistro Kvarn Svart Inkl. 1kg Super Crema

Leverans: 1-3 vardagar

979,95 SEK

-1 109,00 SEK 2 088,95 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: A2582
EAN: 699965040499

Bodums Bistro kaffekvarn i svart är en fin och praktisk kvarn. Den har har en stor bönbehållare i plats, med en kapacitet på 220g bönor. Bönbehållaren och glasbehållaren till malet kaffe är bägge försedda med lock. 

En bra kvarn bör vara en del av din kafferitual, om du vill ha ut det bästa av ditt kaffe. Kaffebönor bevarar dess naturliga aromer och oljor längre än malet kaffe. Det betyder att om du väntar med att mala dina bönor till precis innan kaffebryggningen, får ditt kaffe mycket mera smak och arom.

Bodum Bistro-kvarnen 35 mm konformade kvarnblad i rostfritt stål. Malningen bevarar bönornas smak och arom, samtidigt som den ger en jämn malning.

Kvarnen har 12 inställningar för malningsgraden, så du kan mala kaffe till presskaffe, filterbryggning, espressokannor etc. 

Användarvänlig kvarn

Tryck på knappen för att mala den mängd kaffe du behöver. Justerbar malningsgrad, som gör att du kan mala till både espresso och t.ex. presskaffe.

Läcker, prisvänlig design

Färgstark, kompakt och platsbesparande design, som passar perfekt ihop med Bodum Bistro-serien av vattenkokare och kaffebryggare.

Säkerhetsbrytare

Bodum Bistro-kvarnen är utrustad med en säkerhetsbrytare, som förebygger skador på kvarnen vid förekomst av småsten. Om en sten hamnar i kvarnen kommer den att brumma högt, så du kan stanna kvarnen och ta bort stenen.

Stor bönbehållare

Bönbehållaren i plast rymmer 220g hela bönor.

Enkel att rengöra

Kvarnen är enkel att ta isär, så den kan rengöras med en pensel eller mjuk borste.

Praktisk lednings-upprullning

Bodum Bistro-kvarnen är försedd med en ledning på ca 80 cm, som kan rullas upp i botten av kvarnen. 

  • 1 x Bodum Bistro Elektrisk Kvarn Svart

    Bodums Bistro kaffekvarn i svart är en fin och praktisk kvarn. Den har har en stor bönbehållare i plats, med en kapacitet på 220g bönor. Bönbehållaren och glasbehållaren till malet kaffe är bägge försedda med lock. 

  • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

    Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Bönbehållare 220 g
Färg Svart
Serie Bistro
Elanslutning 220-240 V 50-60 Hz
Effekt 160 W
Bredde 17,8 cm
Höjd 27,5 cm
Dybde 16,3 cm

Om Bodum

Bodum
Visa alla produkter från Bodum

0 anmeldelser af Bodum Bistro Kvarn Svart Inkl. 1kg Super Crema

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: