Rea!
Segafredo Espresso Casa 3 kg

Från Segafredo

Segafredo Espresso Casa 3 kg

Leverans: 1-3 vardagar

649,95 SEK

749,85 SEK

Spar 99,90 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

En läcker blandning av bästa kvalitet från Arabica- och Robusta-kaffebönor. Blandningen är framställd för att skapa en perfekt krämig espresso, med smak, arom och konsistens som du känner igen från caféerna i utlandet.

Kaffestyrka

Kaffestyrka: Medium

Detta är hela kaffebönor

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Segafredo Espresso Casa är en blandning av 80% Arabica och 20% Robusta. Bönorna kommer från Segafredos egna plantage i San Paolo, Brasilien. Rostningen utförs enliga bolognesiska traditioner: en norditaliensk rostmetod som är ljusare än den syditalienska.

  Segafredo Espresso Casa är gjort för att skapa en perfekt krämig espresso med den autentiska och traditionella italienska smaken, doften och konsistensen.
   
  Smaken är intensiv och kraftig med inslag av choklad och hasselnötter. Segafredo Espresso Casa har en härlig och intensiv arom samt en sammetslen och god creme.

  Använd Segafredo Espresso Casa i din presskanna, till din filterbryggare eller i din espressomaskin.

  En påse innehåller 1000 gram hela kaffebönor.

  3 x

  Ref: 25B-10036

  Segafredo Espresso Casa är gjort för att skapa en perfekt krämig espresso med den autentiska och...

  Kaffestyrka Mellan
  Udvid tekst

Produktbeskrivning

Segafredo Espresso Casa är en blandning av 80% Arabica och 20% Robusta. Robusta-bönorna härstammar från Segafredos egna plantage i San Paolo, Brasilien. Rostningen görs enligt Bolognesiska traditioner - en norditaliensk rostningsmetod som är ljusare än den syditalienska.

Segafredo Espresso Casa är gjord för att skapa en perfekt, krämig espresso med den autentisk och traditionell italienska smak, lukt och konsistens.

Smaken är intensiv och fyllig med inslag av choklad och hasselnötter. Segafredo Espresso Casa har en härlig och intensiv doft och en sammetslen, mjuk creme.

Espresso Casa är så fint malet att det kan användas till en halvautomatisk espressomaskin, men även till filterbryggare och kaffepress.

Kaffestyrka Mellan
Arabica 80%
Robusta 20%
Kaffetyp Hela kaffebönor
Noter Hasselnöt
Noter Choklad
Ursprung Brasilien
Vikt 3 kg

0 anmeldelser af Segafredo Espresso Casa 3 kg

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension