Italienskt Mixpaket 10kg

Leverans: 1-3 vardagar

1 789,00 SEK

-616,00 SEK 2 405,00 SEK

158,79 SEK per kg


Detta italienska mixpaket består av 10 kg hela bönor, fördelat på åtta olika varianter från Rigtig Kaffe, Kimbo, Lucaffe, Segafredo och Gimoka.

Bönorna passar till både en kraftig och intensiv espresso samt en mjuk och rund latte/cappuccino, där kaffet tränger igenom och ger god styrka samt smak, som kompletterar mjölken otroligt bra. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Adrianna 1000g

  Rigtig Kaffe Adrianna är en hyllning till den traditionella mörka och djupa espresso som serveras på Sicilien. Kaffet består av 60% tvättat arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

 • 1 x Rigtig Kaffe Teodora 1000g

  Rigtig Kaffes egna kaffeblandning Teodora är ett kaffe med en balanserad smak. En hyllning till den stolta kaffetradition i Napoli. Kaffet består av 60% tvättade arabica bönor och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

 • 1 x Segafredo Espresso Casa 1000g

  Segafredo Espresso Casa är gjort för att skapa en perfekt krämig espresso med den autentiska och traditionella italienska smaken, doften och konsistensen.

 • 1 x Kimbo Crema Intensa 1kg

  Kimbo Crema Intensa är ett kraftfullt och intensivt kaffe, bestående av noga utvalda arabica- och robusta bönor från Sydamerika och Asien.

 • 2 x Gimoka Gran Festa 1kg

  Gimoka Gran Festa är en harmonisk kaffeblandning, bestående av 30% arabica och 70% robusta, från noga utvalda plantager i bl.a. Syd- och Mellanamerika samt Indonesien. 

 • 2 x Gimoka Caffe Classico 1kg

  Gimoka Caffe Classico är en intressant kaffeblandning, bestående av 30% arabica och 70% robusta. Ett autentiskt italienskt kaffe med en fin, gyllene creme. 

 • 1 x Lucaffé Mamma Lucia 1kg

  Lucaffé Mamma Lucia är ett kraftigt och intensivt kaffe, med en mycket fyllig smak. Kaffet består av 40% arabica och 60% robusta från Sydamerika, Afrika och Indien. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

  Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Kaffetyp Hela kaffebönor
Kaffetyp Mixpakke
Vikt 10 kg

0 anmeldelser af Italienskt Mixpaket 10kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: