• Snabb leverans- skickas från eget lager
  • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
  • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

Bodum Chambord Set

Erbjud Bodum Chambord Set Visa större
Leverans: 1-3 vardagar

349,95 SEK

-520,00 SEK 869,95 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 44-K11068-01
EAN: 699965199135

Bodum Chambord 8 kopps kaffepress inkl. resemugg i krom gör det enkelt för dig att brygga ditt kaffe hemma och ta det med på farten.

 

Ramen och locket på kaffepressen är tillverkad av stål och går igenom många processer för att uppnå en varaktig glänsande yta som håller i många år. Den enda skillnaden i produktionsprocessen från femtiotalet till nu, är de höga normer för miljövänlig produktion, vilket är särskilt viktigt i processen.
 

Resemuggen är tillverkad av rostfritt stål, vilket innebär att kaffet kan hålla sig varmt i längre tid. Samtidigt bidrar den värmebeständiga silikonremmen till att säkra ett fast grepp samt säker hantering av muggen.
Muggen kan även användas till kalla drycker.

Färg Krom
Antal koppar 8 koppar

Om Bodum

BODUM ® är ett familjeägt företag som grundades 1944 i Köpenhamn av Peter Bodum. Det lyckades att placera BODUM ® på den internationella marknaden redan på 1960-talet på grund av det unika koncept: att utveckla produkter som är en hyllning till funktionalitet, kvalitet och prisvärdhet.

Principen om form och funktion, ligger till grund för Peter Bodums design av vakuum kaffebryggaren Santos. Santos blev internationellt erkänd för sitt unika design och på 50, 60 och 70-talet, var det en av de största kaffebryggare i hele världen.

År 1974 övertog 26-årige Jørgen Bodum, grundarens son, BODUM ® Company med ambitionen att respektera BODUM ® 's traditioner och kreativa arbete med visionära idéer.

Redan 1974 lanserade Jørgen Bodum den första stämpelkannan - Bistro.

Bodum Bistro

Bistro - Den franska stämpelkannan har valts som den mest miljövänliga kaffebryggare i internationella medier, och har tilldelats flera av de mest prestigefyllda, internationella och danska designpriser.
Fyra år senare, flyttade den nya VD Jørgen Bodum företaget till Schweiz för att placera BODUM ® strategiskt i Centraleuropa. BODUM ® började att öppna butiker och shop in shop butiker runt omkring i världen: Paris, Köpenhamn, Zürich, Luzern, Tokyo, New York, Sydney, Okinawa, Auckland med flera.


Bodum
Visa alla produkter från Bodum

0 anmeldelser af Bodum Chambord Set

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

3 andra produkter i samma kategori: