• Snabb leverans- skickas från eget lager
  • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
  • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

Eva Solo Nordic Kitchen Kop 0,3L 4 st

Ny Eva Solo Nordic Kitchen Kop 0,3L 4 st Visa större
Leverans: 1-3 vardagar

549,95 SEK

-169,85 SEK 719,80 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: A2152
EAN: 5706631165433
Material Stentøj
Kop typ Cappuccino
Kopp storlek 0,3 L
Färg Svart
Kopp höjd 12 cm

Om Eva Solo

Eva Solo är ett danskt familjeföretag som funnits i mera än 100 år. Som idag leds av 4 generationen från han som skapade märket.

I 1913 blev Eva Solo grundlagt och efter det har företaget levererat exklusivt tillbehör till hemmet i ett fins danskt design. Eva solos produkter är en kombination av estetik, funktionalitet och kvalitet.

I 1952 slog Eva-mærket igenom tacka vare en bröd och påläggsmaskin som efter detta blivet en designklassiker. Med mera än 200 internationella designpriserär Eva solo blivit ett prisvinnande och prestigfyllt märke som förhandlas i hela världen.

Eva Solo har fyra grundläggandevärden: passion, integritet, nytänkning og köpmansskap, som bildar ett fundament och ambition i företaget. Produkterna ska ha en personligen som ska komma till uttryck.
Eva Solo arbetar tätt ihop med förande designer och konsthantverjare och har bla. arbetat med designduon Tools i mera än 15 år. Ett samarbete som har spelat en stor roll för serien och som också idag är en stor del av Eva Solo.
På 70 talet designede danska Ole Palsby produkterne till Eva Trio serien, som den dag i dag, fortfarande skiljer sig ut. Serien blev utvecklat med filosofien om att utveckla den ultimata gryt- och panna serie. Produkterna var banbrytande tack vare den professionella kvalitet, kombinationen av koppar, gjutjärn och aluminium och det markanta formspråk.

Familjeföretaget ledes och ägs idag av Jan Engelbrecht, som är fjärde generation. Jans mor heter Eva och det är hon som i 1950 la namn till företaget.


Eva Solo
Visa alla produkter från Eva Solo

0 anmeldelser af Eva Solo Nordic Kitchen Kop 0,3L 4 st

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv din recension

4 andra produkter i samma kategori: