• Snabb leverans- skickas från eget lager
 • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
 • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

Mazzer Super Jolly Electronic Espressokvarn Silver

Ny Mazzer Super Jolly Electronic Espressokvarn Silver Visa större
Leverans: 1-3 vardagar

9 499,00 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 41-05-0518

Mazzer Super Jolly Electronic i polerat aluminium är en innovativ, elektronisk kvarn för de kräsna och kvalitetsmedvetna - du får en professionell kvarn, som är otroligt lätt att använda!

Super Jolly Electronic kvarnen är en doserless "on demand" -kvarn, vilket innebär att den bara maler den mängd kaffe, du har användning för. Det malda kaffet har en otroligt hög kvalitet och är helt fantastiskt ensartad i konsistens, och ger en espresso i världsklass.

Användarvänlighet är helt i topp på Mazzer Super Jolly Electronic - på toppen av kvarnen, hittar du ett elektroniskt display och knapparna för driften. Detta display består av en knapp för singel-shot, dubbel-shot samt én till att mala, efter ditt behov.

Singel- och dubbel-shot knapparna är programmerbara, så att du kan inställa det antal sekunder som kvarnen ska mala. Detta görs via MENY-knappen där du först ska välja vilken knapp som ska programmeras, och sedan justera på plus eller minus för att justera antalet sekunder. Du kan justera doseringens precision ända ner till 0,05 sekunders noggrannhet.

Mazzer Super Jolly Electronic är en av världens mest sålda espressokvarnar för caféer, men naturligtvis kan den också användas privat, på kontoret osv.

  Mazzer Super Jolly Electronic i polerat aluminium

  Stor bönbehållare
  Mazzer Super Jolly Electronic har en stor bönbehållare med en kapacitet på 1200 gram. Behållaren har en praktisk mekanisk förslutning, som gör det möjligt att ta bort bönbehållaren även om den inte är tom.

  Steglöst justerbar malningsgrad
  Du kan justera malningsgraden oerhört exakt tack vare den steglösa justering.

  Stora kvarnknivar och lågt varvtal
  Mazzer Super Jolly Electronic har 64 mm stora, flata knivblad i rostfritt stål som är utformade för att fungera med ett lägre antal varv per minut, som i sin tur säkrar att minsta möjliga värme tillförs på dina kaffebönor.

  Innovativt kaffeutlopp
  Mazzer har lagt ner mycket möda på att utforma kaffe utloppet på ders kvarnar. Detta innebär bl.a. att du får ett utlopp som inte är statiskt, som motverkar att det sitter kafferester kvar till nästa gång kvarnen är i bruk. Du undgår också att det malda kaffet klumpar ihop sig i ditt portafilter.

  Bönbehållare1,2 kg
  Elanslutning230 V 50-60 Hz
  MalningsgradTrinløs
  Material kroppStål
  Material bönbehållarePlast
  FärgSølv
  TimerJa
  Kværnblade, størrelse64 mm
  Kværnblade, typeFlade
  Kværnblade, materialeStål
  Velegnet tilEspresso, filter, stempel
  ProgrammeringsfunktionJa
  Vikt14 kg

  Om Mazzer

  Mazzer etablerades under 50-talet som en maskinverkstad, redan då känd för precision. På några få år blev Mazzer en ledande tillverkare av kommersiella kaffekvarnar och Grinder-doseringsmaskiner. Framställningen av Mazzer kvarnar sker med avancerad teknik och stränga kvalitetskontroller på deras 7000 kvadratmeter stora fabrik som ligger i Gardigiano di Scorze (Venedig).

  Mazzer kvarnar

  Mazzer kvarnar och Grinder-doseringsmaskiner säljs i över 70 länder och har uppnått det prestigefyllda märket VDE (europeiska marknaden), samt ETL (amerikanska och kanadensiska marknaden) som ges för säkerhet och förenlighet av material.
  Mazzer
  Visa alla produkter från Mazzer

  0 anmeldelser af Mazzer Super Jolly Electronic Espressokvarn Silver

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv din recension

  Rekommenderade tillbehör

  4 andra produkter i samma kategori: