Saftbehållare

Produkter
Det finns 3 produkter.

Saftbehållare

Här hittar du en rad olika saftbehållare, som är perfekta om du ska ha trädgårdsfest. Fyll saftbehållaren med läskande drycker, som t.ex. en god sangria eller fläderblomssaft. Iste är också perfekt att ha i en stor saftbehållare! Behållare är smarta, eftersom du kan göra en stor omgång av drycken och gästerna själva kan hälla upp när de är törstiga. 

En saftbehållare är ett mysigt inslag på en fest och drycken ser så mycket godare ut i en stor, fin behållare. Utöver detta så är det ett bra tillfälle att prata med de övriga gästerna i kön. 

Saftbehållare är ofta utrustade med ett lock som sluter 100% tätt. På det sättet håller drycken sig fräsch under en längre tid. Dessutom undviker du att få insekter i drycken! Kom ihåg att fylla behållaren med is, om saftbehållaren ska stå framme länge och specielt om den står i solen.

En saftbehållare är inte bara praktisk, utan även fin att se på. Du kan vara kreativ när det gäller utseendet på din dryck i behållaren. Lägg i läckra citrusfrukter och röda bär! Använd eventuellt frusna frukter och bär, så sparar du på isbitar.