• Snabb leverans- skickas från eget lager
  • Sveriges största utbud- i espressomaskiner och tillbehör
  • Egen butik och lager- besök oss i Danmark

BRITA Marella 2,4L Vit

Leverans: 1-3 vardagar

269,95 SEK

-130,00 SEK 399,95 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 46-100002
EAN: 4006387002657

Med en BRITA vattenfilterkanna kan du förbättra upplevelsen av din espressomaskin. BRITA filtrerar vattnet från kalk och biämnen som påverkar smak och lukt. 

 

Denna BRITA Marella kannnan rymmer 2,4 liter där den filtrerar 1,4 liter åt gången. De 1,4 liter är den mängd som har körts igenom filtret och är klara att hällas upp. Resterande 1,1 liter är i tratten över filtret och kommer att filtreras i takt med att du häller ur kannan.

 

Brita Marella Cool passea perfekt i kylskåpsdörren. Och levereras inklusive 1 styck filter med kapacitet på 150 liter.

Förbättrar smaken

En BRITA vattenfilterkanna filtrerar vatten från kalk och biämnen, t.ex. klorin som påverkar smak och lukt. Med filtrerat vatten får du det bästa ur ditt t.ex. kaffe.

 

Så fungerar BRITA vattenfilterkannan

Du sätter bara MAXTRA patronen i kannan och ställer in indikatorn som visar när du skall byta patronen igen. Därefter häller du bara vatten från vattenkranen direkt i kannan, som efterföljande filtrerar vattnet när du häller upp.

Kannan är praktisk och kan lätt förvaras i kylskåpet.

 

Förlänger maskinernas livslängd

Det största hotet mot bl.a. espressomaskiner är den höga mängden av kalk i det svenska vattnet. Därför bör du alltid filtrera vattnet från kalk, t.ex. med en BRITA vattenfilterkanna.

Kannan filtrerar kalken från vattnet och förhindrar därmed kalkavlagringar så att dina köksmaskiners livslängd förlängs.

 

Praktisk kalender

BRITA Marella är utrustad med en praktisk kalender där du kan ställa in så att du kan se när filtret skall bytas. För att få ut det optimala ur kannan skall filtret bytas ca. en gång i månaden.

 

Filter medföljer

Med kannan medföljer ett filter så att du är redo att använda kannan med det samma. MAXTRA patroners livslängd beror på det lokala vattnets kvalitet, som exempelvis vattnets hårdhet.

Filtret kan filtrera upp till 150 liter vatten, men för att säkerställa optimal prestanda bör du byta ut patronen ca. var fjärde väcka.

Vi rekommenderar att du alltid köper extra filtrer så att du alltid har ett filter tillgängligt när det är dags att byta.

Om BRITA

Tyska BRITA har i mer än 40 år stått för konstant innovation och högsta kvalitet i utvecklingen av vattenfilterlösningar. För att rättfärdiggöra BRITAs höga kvalitetskrav finns både intern och extern kvalitetskontroll.

BRITAs vattenfilter och MAXTRA-patroner

Den oberoende och välrenomerade tyska TÜV SÜD kontrollerar med jämna mellanrum konsistensen och kvaliteten på vattenfilter och patroner till hushåll. TÜV SÜD certifierar livsmedelstatus för BRITAs vattenfilter och MAXTRA-patroner i överensstämmelse med tysk och europeisk lagstiftning.


BRITA
Visa alla produkter från BRITA

0 anmeldelser af BRITA Marella 2,4L Vit

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

3 andra produkter i samma kategori: