BRITA Marella 2,4L Vit inkl. 1 stk. Filter

Leverans: 1-3 vardagar

299,95 SEK

-300,00 SEK 599,95 SEK


Lägg till i önskelistan

Ref: 46-100289
EAN: 4006387003937

Med en BRITA vattenfilterkanna kan du förbättra upplevelsen av din espressomaskin. BRITA filtrerar vattnet från kalk och biämnen, som påverkar smak och lukt. 

 

Denna BRITA Marella kannnan rymmer 2,4 liter och filtrerar 1,4 liter åt gången. De 1,4 liter är den mängd som har körts igenom filtret och är redo att hällas upp. Resterande 1,1 liter är i tratten över filtret och kommer att filtreras i takt med att du häller ur kannan.

BRITA Elemaris är utrustad med Britas MEMO-funktion, som är världens första elektroniska patronbytes-indikator. När du sätter ett filter i kannan så trycker du bara på Britas MEMOs startknapp tills det står 100% och därefter kommer MEMO-funktionen räkna ner tills det är dags att byta ut filtret.

 

Brita Marella Cool passar perfekt i kylskåpsdörren och levereras inklusive 1 st filter, med kapacitet på 100 liter.

Förbättrar smaken

En BRITA vattenfilterkanna filtrerar vatten från kalk och biämnen, t.ex. klorin som påverkar smak och lukt. Med filtrerat vatten får du det bästa ur ditt kaffe.

 

Så fungerar BRITA vattenfilterkannan

Du sätter bara MAXTRA patronen i kannan och ställer in indikatorn, som visar när du ska byta patronen igen. Därefter häller du bara vatten från vattenkranen direkt i kannan, som efterföljande filtrerar vattnet när du häller upp.

Kannan är praktisk och kan förvaras i kylskåpet.

 

Förlänger maskinernas livslängd

Det största hotet mot bl.a. espressomaskiner är kalk. Därför bör du alltid filtrera vattnet från kalk, t.ex. med en BRITA vattenfilterkanna.

Kannan filtrerar kalken från vattnet och förhindrar därmed kalkavlagringar, så dina köksmaskiners livslängd förlängs.

Filter medföljer

Med kannan får du ett filter, så du kan använda kannan direkt. MAXTRA patroners livslängd beror på det lokala vattnets kvalitet, som t.ex. vattnets hårdhet.

Filtret kan filtrera upp till 100 liter vatten, men för optimal prestanda bör du byta ut patronen ca var fjärde vecka.

Vi rekommenderar att du alltid köper extra filter, så att du alltid har ett filter tillgängligt när det är dags att byta.

Färg Vit

Om BRITA

BRITA
Visa alla produkter från BRITA

0 anmeldelser af BRITA Marella 2,4L Vit inkl. 1 stk. Filter

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

3 andra produkter i samma kategori: