Bosch TWK7203 Vattenkokare 1,7L

Från Bosch

Bosch TWK7203 Vattenkokare 1,7L

Leverans: 2-4 vardagar

1 290,00 SEK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Bosch TWK7203 är en otroligt elegant och smart vattenkokare med en fin look. Vattenkokaren har en kapacitet på 1,7 liter och synlig vattennivå-indikator på sidan. 

Produktbeskrivning

Bosch TWK7203 är en otroligt elegant och smart vattenkokare med en fin look. Vattenkokaren har en kapacitet på 1,7 liter och synlig vattennivå-indikator på sidan. 

Vattenkokaren är utförd i rostfritt stål och plast. Kannan är dubbelt isolerad, vilket betyder att den håller värmen bra samt gör yttersidan mindre varm att hålla i. Med Keep Warm-funktionen kan du hålla vattnets temperatur i upp till 30 minuter.

Den elektriska basen har inbyggd temperaturstyrning, så du bara genom att röra på touchControl-ytan kan ställa in temperaturen i sju olika inställningar, från 70-100 grader celsius. Detta gör vattenkokaren otroligt väl ämnad till t.ex. tebryggning, eftersom vattnets temperatur är mycket avgörande för de många olika tesorterna. 

  • Dubbelt isolerad kanna
  • Keep Warm-funktion
  • Ångstopp och automatisk avstängning
  • Avtagbart kalkfilter i hällpipen
  • TouchControl - temperatursinställning
  • Ljudsignal när rätt temperatur har uppnåtts

Bosch 100 dagar - 100% nöjd

Bosch 100 dages tilfredshed

Boschs mål är alltid 100% kvalitet och 100% kundnöjdhet. Innan produkten lämnar fabriken testas och kontrolleras den, tills Bosch är nöjda med varje liten detalj. Du får också möjligheten att testa produkten!

Som något unikt har Bosch ett 100 dagars NöjdKund-erbjudande, som ger dig möjligheten att prova produkten i upp till 100 dagar efter leveransdatum. Detta erbjudande träder i kraft om du registrerar dig och din Bosch-produkt på MyBosch senast två veckor efter köpet. Läs mer om NöjdKund-garantin »

Se till att spara kvittot och originalförpackning och om du vill returnera produkten görs det också via MyBosch.

 

Bosch 100 dagar är fantastisk service till dig som väljer en Bosch-produkt.

Gäller endast vid privat bruk.

Kapacitet 1,7 L
Autoavstängning Ja
Färg Svart
Färg Stål
Temperaturstyring Ja
Effekt 2200 W
Bosch
Bosch
Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av Boschs kvalitetsprodukter, som de populära kaffebryggarna och estetiska vattenkokare. Se hela utbudet här.

Se flere produkter fra Bosch

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde