Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
74 SEK 675 SEK
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Chaplon - se hela sortimentet här

Chaplon te är ekologiskt lyxte, med ett brett utbud av smakvarianter. Hos Rigtig Kaffe hittar du teerna både i burkar och som refill.

Vil du vide mere om Chaplon ? - Læs mere her.
per sida
per sida

Chaplon

Ekologiskt & miljövänligt lyxte - Chaplon Te

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett noga utvalt sortiment av Chaplons populära och läckra teer. Vi har dem både i de vackra teburkarna samt i refills upp till 700 g. Se hela utbudet av de populära och goda teerna här!

Chaplon älskar och odlar gott ekologiskt te från Sri Lanka. De insisterar på att driva en etiskt försvarbar verksamhet, vilket görs genom kombinationen av att producera te av högsta kvalitet, samtidigt som det skapas en miljövänlig utveckling på Sri Lanka.

De rena och ekologiska teerna från Chaplons plantager på Sri Lanka smaksätts med torkade blommor, frukter, örter och naturliga oljor. Man skördar endast de finaste skotten på tebuskarna och de förarbetas så lite som möjligt, för att bevara naturens goda smak. Teerna förarbetas dessutom med respekt för både människor och naturens resurser.

Chaplon te är mer än bara en varm dryck och med detta märke på hyllorna där hemma kommer teerna presenteras i vackra burkar och representera kärlek till både te, naturen och människor.

Du kan köpa burkar med olika smakvarianter och därefter kan du köpa refills, så du inte behöver köpa en ny burk varje gång du tömt en.