Företagsmaskiner

Produkter
Det finns 11 produkter.

Totalt 11 produkter

Företagsmaskiner till kontoret

Om ditt företag ska ha en ny kaffebryggare och du vill ge dina medarbetare och samarbetspartners en bra kaffeupplevelse, så se vårt stora utbud av espressomaskiner till företag. De gör det enkelt att brygga en god kopp kaffe i toppkvalitet!

Företagsmaskinerna är helautomatiska och kan producera många koppar per dag. Här är det viktigt att fundera på hur många kaffedrickare som finns på kontoret, så maskinen lever upp till detta behov.

Maskinerna använder hela bönor, som de själv doserar, maler och tampar, beroende på önskad kaffestyrka. Doften och smaken av nymalda bönor är i en klass för sig. När man väl har provat det så vill man inte gå tillbaka till filterkaffe!

Den automatiska mjölkfunktionen gör det enkelt att göra en cappuccino, latte macchiato eller andra mjölkdrycker, eftersom mjölkfunktionen själv klarar ångningen av mjölken. Du får därmed ett läckert, krämigt mjölkskum!

Om du är tveksam över vilken maskin du ska välja till ditt företag så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice!