Filtrering
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Espressomaskiner

Espressomaskiner från de bästa märken på marknaden

Om du någon gång har varit på semester i Sydeuropa, har du med all säkerhet smakat en äkta espresso. Med espressomaskiner från Rigtig Kaffe kan du nu vinka adjö till tråkigt filterkaffe och hälsa välkommen till en fantastisk kaffeupplevelse.


Oavsett om tycker om klassisk espresso med dess karakteristiska crema eller kanske föredrar cappuccino, kan du få caféupplevelsen in i ditt eget hem med någon av våra espressomaskiner. På Rigtig Kaffe har vi ett stort urval av professionella espressomaskiner. Vi har valt de absolut bästa märken på marknaden och därmed garanteras du att få den bästa upplevelsen och riktig kvalitet när du köper en espressomaskin. Vi kan bland annat presentera alla kända italienska märken som Gaggia, Rancilio, Nuova Simonelli och DeLonghi, vi har tyska Siemens, den spanska Ascaso samt den oerhört stilsäkra och populära schweiziska espressomaskinen från Jura.

Vill du leka äkta barista och själv mala bönor, stampa dem och hålla ett öga på rinntiden i en halvautomatisk espressomaskin eller föredrar du det hela med en knapptryckning på en helautomatisk espressomaskin? Båda typer av espressomaskiner ger dig möjlighet att göra klassiska mjölkdrycker som Caffe Latte eller Cappuccino, frågan är bara hur mycket komfort du vill ha? Vill du ha en som kan allt, prova Nivona CafeRomatica 838 espressomaskin.

Livet är alldeles för kort för tråkigt kaffe, köp därför en espressomaskin och imponera dina gäster med äkta espressokaffe. Är du i tvivel om vilken espressomaskin du skall välja, kan du alltid läsa vår guide: "Hitta rätt espressomaskin".
Du är givetvis även mer än välkommen att kontakta oss via mail eller ringa till oss för att få råd och vägledning.