Espressomaskiner

Espressomaskiner

Har du varit på semester i sydeuropa och smakat på en äkta espresso? Med espressomaskiner från Rigtig Kaffe kan du vinka farväl till tråkigt filterkaffe och säga hej till en fantastisk kaffeupplevelse.

Oavsett om du föredrar den klassiska espresson, med den karaktäristiska cremen eller en cappuccino, så kan du få caféupplevelsen in i ditt hem med en av våra espressomaskiner.
Hos Rigtig Kaffe har vi ett stort utbud av espressomaskiner. Vi har valt de bästa märkena på marknaden, så du garanterat får den bästa upplevelse och den rätta kvalitén när du ska köpa en espressomaskin. Vi kan bland annat presentera original-märken från Italien, som GaggiaRancilioIzzo, Nuova Simonelli och DeLonghi samt tyska Nivona.

Vilken typ av espressomaskin?

Vill du leka äkta barista och själv mala bönor och hålla koll på processen på en halvautomatisk espressomaskin eller vill du få kaffe genom att bara trycka på en knapp med en helautomatisk espressomaskin? Bägge typer av espressomaskiner ger dig möjligheten att göra de klassiska mjölkdrinkarna som cafe latte eller cappuccino. Så frågan är bara hur bekvämt du vill ha det. 

Livet är för kort för tråkigt kaffe, så köp en espressomaskin och imponera på dina gäster med äkta espressokaffe. Om du är tveksam över vilken espressomaskin du ska välja, så kan du alltid läsa vår guide: Vad är skillnaden på halvautomatiska, automatiska och helautomatiska espressomaskiner? Här går vi slaviskt igenom de tre olika typerna av espressomaskiner, så du kan få en överblick över fördelar och nackdelar samt vilken typ av espressomaskin som passar bäst till ditt behov. 

Om ditt företag behöver en intressant kaffelösning, där man lagt vikt på kvalitet, bra råvaror och användarvänlighet, så har Rigtig Kaffe även ett stort utbud av espressomaskiner till företag. Både till små och stora verksamheter!

Om du är tveksam över vilken espressomaskin-lösning som är bäst för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.