Rigtig Kaffe

Produkter
Det finns 168 produkter.

Totalt 168 produkter

Rigtig Kaffes egna kaffeblandningar

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av kaffebönor, som är skapade i nära samarbete med Arcaffe samt ett danskt rosteri. Serierna är skapade utifrån varsitt tema, men gemensamt för alla är att bönorna är noga utvalda och att vi har lagt mycket tid på att smaktesta samt finputsa innan lansering.

Rigtig Kaffes ekologiska serie

Vår ekologiska serie var den första serien i vårt egna namn, som vi lanserade hösten 2015. Serien består av fem olika ekologiska kaffeblandningar, bestående av 100% arabica från Papua Ny Guinea, Sumatra, Den Dominikanska Republiken, Mexico, Honduras, Peru och Guatemala.

Var kaffe är uppkallade efter ställen, städer och berg som har en förbindelse med ett av länderna som kaffebönorna härstammar från. Serien fås i 500 g påsar (hela bönor). Om du väljer mixpaketet får du möjligheten att smaka alla varianter!

Serien består av AntiguaChanchamayoChiapasGuanaja och Mount H.

Rigtig Kaffes italienska serie

Vår röda italienska serie lanserades 2016 och är en otroligt populär serie, som är skapad som en hyllning till Italien och den italienska kaffehistorien. Var kaffeblandning symboliserar ett område i Italien och dess tradition av kaffesmak och -rostning. Du kommer uppleva allt från den kraftiga smaken från södra Italien till den lätt syrliga och raffinerade smaken från de norra regionerna.

Bönorna i de fem olika kaffeblandningarna är noga utvalda och består av både arabica och robusta från Colombia, Brasilien, Kenya, Guatemala och Sumatra.

Var kaffeblandning har fått sin egen "Belladonna" med ett italienskt flicknamn, som symboliserar var kaffeblandnings smak och karaktär. Denna serie fås i 500g och 1000g påsar (hela bönor). Om du väljer mixpaketet får du möjligheten att smaka på alla varianter.

Serien består av AdriannaTeodoraFabiolaFiorenza och Dianora.

Rigtig Kaffes blå serie

Vår blå serie lanserades 2017 och består av fyra olika kaffeblandningar, som är skapade utifrån en förståelse för hur kaffe ska rostas och hanteras. Detta för att du ska få den absolut bästa upplevelsen, oavsett om du föredrar en ångande espresso eller en krämig latte.

I denne serie har vi lanserat vår alldeles egna Super Crema, i både en konventionell och ekologisk utgåva. Bönorna i de fyra blandningarna härstammar från Brasilien, Sumatra, Guatemala, Peru, Brasilien, Vietnam, Indien, Colombia och Indonesien. Espresso-varianten är den enda som innehåller robusta. 

Serien består av Super CremaSuper Crema ØkologiskEspresso och Espresso Latte.

Rigtig Kaffes orangea serie

Vår orangea serie lanserades maj 2018 och kallas Rigtig Kaffe Världens Kaffe. Serien består av nio olika kaffeblandningar, som är skapade av noga utvalda bönor från nio olika kaffeodlande länder. Med Rigtig Kaffe Världens Kaffe får du kaffe i världsklass! Serien tog ett år att utveckla och vi har lagt stor vikt på att seriens kaffeblandning är något alldeles speciellt. Här har vi fokuserat särskilt på vilka karaktäristiska bönor de olika länderna har och hur de rostas, för att få den bästa smaken.

Rigtig Kaffes Världens Kaffe är noga utvalt, exklusivt kaffe från en lång rad kaffeodlande bälten, som sträcker sig längs ekvatorn över Central- och Sydamerika, Afrika och Asien.

Serien består av HondurasTanzaniaPeruColombiaKenyaPapua New GuineaGuatemalaBrasilien och Indonesien.

Arcaffe Rigtig Kaffe

Vår Arcaffe-serie består av fem olika kaffeblandningar, som är utvecklade i nära samarbete med vår italienska samarbetspartner Arcaffe. Vår första kaffeblandning heter Gold Crema och utvecklades samt lanserades 2015. Detta är en av våra bäst säljande varianter. De övriga tre varianterna lanserades i slutet av 2017 och är Single Estate kaffeblandningar.

Gemensamt för alla Arcaffe Rigtig Kaffe-varianterna är att de består av 100% arabica. Arcaffe samarbetar med kaffefarmar från hela det kaffeodlande bältet, varav de flesta har CSC-certifikat. Bönorna i vår blandning härstammar från Brasilien, Indien, Guatemala och Peru.

Serien består av Gold CremaEl Hato BlueSamambaia och Vellakadai.