Om oss

Vi känner alla igen känslan av att sitta på ett mysigt kafé och njuta av en underbar kopp espresso, kaffe, cappuccino eller kaffe latte. Det är vår målsättning att alla svenskar skall ha möjlighet att få samma upplevelse även hemma.

Med våra maskiner kan du få en kaffedryck baserad på äkta espresso med färskmalda bönor, det kallar vi Rigtig Kaffe. Alla maskiner vi saluför är noggrant utvalda bland absolut bästa märken, och därmed är Rigtig Kaffe din garant för att produkterna fungerar, kaffet alltid smakar gott och är av absolut högsta kvalitet.

Vem är Rigtig Kaffe?

Rigtig Kaffe har levererat espressomaskiner, kaffe och tillbehör till danska hushåll och företag sedan 2009.

Vi är ledande inom vårt område, och är dessutom auktoriserad återförsäljare av alla våra produkter, vilket garanterar dig bäst vägledning, service och inte minst full reklamationsrätt och garanti. Vårt kontor och lager är placerade i Tilst, strax utanför Århus.

Praktiskt om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe A/S
Blomstervej 2B
DK-8381 Tilst 
Organisationsnummer: SE5020748082

Adresser

Rigtig Kaffe finns i Tilst, i närheten av Århus, där vi också har vårt kontor. Härifrån kan varorna hämtas mot föregående avtal.

Rigtig Kaffe A/S
Blomstervej 2B
DK-8381 Tilst

Kontakta oss

Telefon: +45 70 777 303
Vardager kl. 10-16
Email: info@rigtigkaffe.se

Besök vårt showroom i Tilst nästa gång du är i Danmark

I vårt showroom kan du testa och uppleva de mest populära espressomaskiner, kaffekvarnar samt tillbehör. Och vi bjuder gärna på smakprover, en kopp eller två Rigtig Kaffe på vardagar mellan kl. 10-17.30 och lördagar mellan kl. 10-15.