Tillbehör till företagsmaskiner

Produkter
Det finns 11 produkter.

Totalt 11 produkter

Tillbehör till företagsmaskiner - espressomaskiner & kaffebryggare

I denna kategori hittar du diverse tillbehör till din espressomaskin eller filterkaffebryggare. Vi har allt från fast vattenanslutning till kaffefilter!

När du investerar i en helautomatisk espressomaskin till ditt företag så kan du välja att köpa till en rad praktiska lösningar, i form av t.ex. mjölkkylare, vattenanslutning, koppvärmare, extra mjölkslangar eller liknande. Vi har naturligtvis även kaffefilter till Bonamats filterkaffebryggare.

Mjölkkylare eller kylskåp

Om du väljer en espressomaskin med automatiskt mjölksystem till färsk mjölk så har du två möjligheter: du kan välja en mjölkkylare eller sätta mjölkslangen direkt i mjölkkartongen. Det sistnämnda kräver dock att slangen rengörs ofta, både invändigt och utvändigt, samt att mjölken flyttas till och från kylskåpet.

Om du väljer en mjölkkylare så har du hela tiden färsk och kall mjölk vid maskinen, så du och dina medarbetare bara kan trycka på önskad mjölkdryck och maskinen klarar resten. En annan fördel är att slangen inte ska sänkas ner i mjölken och du behöver därför inte rengöra den utvändigt. Oftast klarar maskinen själv rengöring av slangens insida, med hjälp av ett inbyggt rengöringsprogram.

Fast vattenanslutning

Vissa espressomaskiner och kaffebryggare kan anslutas direkt till vatten. I vissa tillfällen medföljer utrustningen ihop med maskinen, medan det i andra tillfällen kan köpas till. Oavsett så har vi naturligtvis det du behöver! Det är viktigt att skydda din kaffebryggare mot kalk och detta görs t.ex. med ett kalkfilter, som filtrerar bort kalk och orenheter innan vattnet skickas in i maskinen.