Filtrering
Brands
Vis mere... Vis mindre
Pris
200 SEK 2900 SEK
Kaffestyrka
Vis mere... Vis mindre
Kaffetyp
Vis mere... Vis mindre
Arabica
20 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Ursprung
Vis mere... Vis mindre
Weight
0 kg 12 kg
EU Ekologi märke
Vis mere... Vis mindre
Rainforest Alliance
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Kaffepaket

Det finns 214 produkter.
per sida
per sida

Kaffepaket

Smak är svårt att definiera och det är därför svårt att vägleda, när det gäller vilken typ av bönor du kommer gilla. Vi har satt ihop en lång rad kaffepaket, med flera olika typer av kaffe, så du kan prova dig fram. Vi säljer både kaffepaket med hela bönor och malet kaffe. Hos Rigtig Kaffe är mixpaket mycket populärt bland våra kunder, eftersom det ger möjligheten att smaka på olika kaffesorter från samma märke eller olika. Du kan välja mellan fler än 100 olika mixpaket i många olika storlekar, från några kg upp till 12-15 kg!

Vissa kaffepaket innehåller bara ett slags kaffe och här kan du istället spara pengar på just ditt favoritkaffe. Få t.ex. Le Piantagioni kaffe till bra priser eller hela 6kg Margo eller Mokacrema!

Hos Rigtig Kaffe har vi valt ut en rad kaffemärken som vi tror faller svenskar i smaken. Vi har ett brett utbud av bönor från Central- och Sydamerika, Afrika och Asien. Några blandningar består av en blandning mellan Arabica- och Robusta-bönor, medan andra innehåller 100% Arabica eller Robusta. Vi har mörk-, ljus- och mediumrostade kaffebönor, som har varsin unika smak, doft och sammansättning. 

Hos Rigtig Kaffe hittar du kaffe från de italienska rosterierna KimboLavazza och Segafredo, speciality-rosterierna Arcaffe och Le Piantagioni samt vår egen Rigtig Kaffe serie. Hitta fantastiska kaffe-erbjudanden hos oss!