Kaffepaket

Produkter
Det finns 240 produkter.

Totalt 240 produkter

Kaffepaket

Smak är svårt att definiera och det är därför svårt att vägleda, när det gäller vilken typ av bönor du kommer gilla. Vi har satt ihop en lång rad kaffepaket, med flera olika typer av kaffe, så du kan prova dig fram. Vi säljer både kaffepaket med hela bönor och malet kaffe. Hos Rigtig Kaffe är mixpaket mycket populärt bland våra kunder, eftersom det ger möjligheten att smaka på olika kaffesorter från samma märke eller olika. Du kan välja mellan fler än 100 olika mixpaket i många olika storlekar, från några kg upp till 12-15 kg!

Vissa kaffepaket innehåller bara ett slags kaffe och här kan du istället spara pengar på just ditt favoritkaffe. Få t.ex. Le Piantagioni kaffe till bra priser eller hela 6kg Margo eller Mokacrema!

Hos Rigtig Kaffe har vi valt ut en rad kaffemärken som vi tror faller svenskar i smaken. Vi har ett brett utbud av bönor från Central- och Sydamerika, Afrika och Asien. Några blandningar består av en blandning mellan Arabica- och Robusta-bönor, medan andra innehåller 100% Arabica eller Robusta. Vi har mörk-, ljus- och mediumrostade kaffebönor, som har varsin unika smak, doft och sammansättning. 

Hos Rigtig Kaffe hittar du kaffe från de italienska rosterierna KimboLavazza och Segafredo, speciality-rosterierna Arcaffe och Le Piantagioni samt vår egen Rigtig Kaffe serie. Hitta fantastiska kaffe-erbjudanden hos oss!