Mixpaket Super Crema 6kg

Leverans: 1-3 vardagar

1 049,00 SEK

-930,70 SEK 1 979,70 SEK


Mixpaket består av 6kg hela bönor, fördelade på Rigtig Kaffe Super Crema och Lavazza Super Crema. 


Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala. Du får ett medium mörkrostat kaffe med en djup samt fyllig smak och doft, med inslag av choklad och nötter. Eftersmaken är välbalanserad med en lätt sötma. 

Super Crema är ett otroligt spännande kaffe, tack vare en kombination av arabicabönor från Syd- och Mellanamerika samt Indonesien. Du får ett fylligt och kraftfullt kaffe, som ger en otroligt god espresso med fin, tät creme. Rigtig Kaffe Super Crema lever verkligen upp till sitt namn och ger dig en otroligt autentisk italiensk espresso-upplevelse. 

Lavazza Super Crema är en extraordinär blandning bestående av 80% Arabica och 20% Robusta. Arabica-bönorna härstammar från plantage i Brasilien och Centralamerika, medan Robusta-bönorna kommer från Indonesien. Kaffebönorna är speciellt utvalda till denna blandning, och är i av finaste kvalitet, för att kunna garantera en premium-kaffeblandning.

Lavazza Super Crema är full av personlighet och karaktär. Kaffet har en delikat och mild smak av kryddor, mörk choklad, kola och malt. Lavazza Super Crema har en läcker, tjock, sammetslen och långvarig creme.

Kaffestyrka

Kaffestyrka: Medium
  • 3 x Lavazza Super Crema 1kg

    Lavazza Super Crema är full av personlighet och karaktär. Kaffet har en delikat och mild smak av kryddor, mörk choklad, kola och malt. Lavazza Super Crema har en läcker, tjock, sammetslen och långvarig creme.

  • 3 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

    Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Kaffestyrka Mellan
Kaffetyp Mixpakke
Vikt 6 kg

Om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe
Visa alla produkter från Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Mixpaket Super Crema 6kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv din recension

Rekommenderade tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: