Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
1298 SEK 1479 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Nyhetsbrev
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Kenwood - se hela sortimentet här

Kenwood

Kenwood är grundat i den engelska staden Woking 1947 av Kenneth Maynard Wood. Idag är Kenwood en av de ledande producenter av köksmaskiner - såsom blendare, foodprocessor, vattenkokare och brödrostare. År 1962 flyttade Kenwood till Havant, var huvudkontoret fortfarande ligger än idag, och 1989 öppnades den första fabrik Kina, så att produktionen kunde hålla jämna steg med den höga efterfrågan.

Kenwood bygger på kvalitet, innovation och design som är grundläggande för företaget och produkterna. Endast de bästa produkterna produceras efter "form follow function" principen - funktion och design är nära knutna i en Kenwood produkt.

Globalt sett säljs en Kenwood-enhet var tredje sekund, och miljontals kockar över hela världen använder Kenwoods produkter dagligen.

Den första Kenwood produkten hette A100 och var en revolutionär brödrost, som uppfanns av Kenneth och producerad i hans garage. Brödrosten var den första i sitt slag och kunde rosta brödet på båda sidor - samtidigt.

År 1950 lanserade Kenwood den första versionen av Kenwood Chef köksmaskinen, och under 60-talet, hade maskinen en stor succes över hela världen. Kenwood Chef produceras fortfarande än idag.

Det tidlösa och prisbelönta design på Kenwoods produkter innebär att produkterna inte enbart är dekorativa, men också gör köksarbetet lättare för flera generationer.

År 2000 blev Kenwood en del av DeLonghi Koncernen, som vi känner och älskar för deras espressomaskiner, vattenkokare mm.