Filtrering
Categories
Vis mere... Vis mindre
Price
199 SEK 450 SEK
Färg
Vis mere... Vis mindre
Rigtig Kaffe
  • Returrätt 14 dagars ångerrätt
  • Säkerhet 3D Secure - för din säkerhet
  • Rådgivning och service Vi är auktoriserad återförsäljare
  • Butik i Skanderborg, Danmark En värld av kaffe
  • Rigtig Kaffe YouTube Kanal Med guider och produktfilmer
  • Skickas från eget lager

Kilner - se hela sortimentet här

Kilner är ett engelskt företag med ett brett utbud av glasvaror av högsta kvalitet. Se bl.a. de fina saftbehållarna och tillhörande glas i olika former, färger och storlekar.

Vil du vide mere om Kilner? - Læs mere her.

Kilner

Kvalitets-glas och saftbehållare från engelska Kilner

Kilner är ett engelskt företag, som grundades 1842 av John Kilner, med det ändamålet att producera glasflaskor och glasburkar.

I slutet av 1800-talet uppfanns original-glaset från Kilner, med den speciella, praktiska låsmekanismen och den ikoniska designen. Känt och älskat av många under de senaste 175 åren!

Fördelen med Kilners klassiska och ikoniska glasburkar är den smarta, tätslutande låsmekanismen, som gör att innehållet hålls färskt. Perfekt till hemmagjord marmelad, sylt och liknande.

Hos Rigtig Kaffe hittar du ett stort utbud av Kilners exklusiva kvalitetsprodukter. Se bl.a. de praktiska saftbehållarna, som garanterat gör succé i sommarvärmen, på trädgårdsfester, sommarfester, studentskivor och liknande. Fyll saftbehållaren med vatten, saft eller punch och tillför frukt och bär, för syns och smakens skull. 

Kilners produkter går igenom stränga kvalitetskontroller, för att kunna dokumentera och hålla deras höga standard. Man använder t.ex. robusta klämmor av rostfritt stål och lufttäta gummipackninger, för att säkerställa att innehållet i glasen hålls fräscht längre.

Oavsett om du föredrar iste, saft, läckra drinkar och cocktails eller sylt, fermentering och liknande, så är Kilners produkter värda att se på.

Kilners glas produceras i England och man använder upp till 35% återvunnet glas vid produktionen. Idag används Kilners produkter på restauranger, caféer och liknande över hela UK och Irland, både till förvaring och servering.