• Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe Super Crema 1kg

Fra

Rigtig Kaffe Super Crema 1kg

Leverans: 1-3 vardagar

489,95 SEK

Pris v/ 3 stk: 323,32 SEK / stk

Pris v/ 6 stk: 269,83 SEK / stk

Pris v/ 12 stk: 255,75 SEK / stk

Pris v/ 24 stk: 235,38 SEK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Kaffestyrka

Kaffestyrke: Medium

Detta är hela kaffebönor

  • Rostat   Super Crema 1kg: 30.04.2024
  • Bäst före   Super Crema 1kg: 30.04.2026

Produktbeskrivning

Rigtig Kaffe Super Crema är en 100% arabica kaffeblandning, bestående av noga utvalda bönor från Brasilien, Sumatra och Guatemala.

Du får ett medium mörkrostat kaffe med en djup samt fyllig smak och doft, med inslag av choklad och nötter. Eftersmaken är välbalanserad med en lätt sötma.

Super Crema är ett otroligt spännande kaffe, tack vare en kombination av arabicabönor från Syd- och Mellanamerika samt Indonesien. Du får ett fylligt och kraftfullt kaffe, som ger en otroligt god espresso med fin, tät crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever verkligen upp till sitt namn och ger dig en otroligt autentisk italiensk espresso-upplevelse.

Med andra ord passer detta kaffe både dig som vill ha en kraftig smak på ditt kaffe eller använder mjölk. Det gör ju heller inte något att cremen ger ditt kaffe ett exklusivt utseende. Perfekt kaffe att bjuda dina gäster på.

Rigtig Kaffe blå serie består av fyra olika kaffeblandningar, som är skapade utifrån en förståelse för hur kaffe ska rostas och hanteras, för att få den bästa upplevelsen, oavsett om man föredrar en rykande espresso eller en krämig latte.

Hållbarhet

Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden.

Förpackning

På Rigtig Kaffe vill vi vara en del av en hållbar utveckling, därför är våra kaffepåsar av plast utan metall vilket gör dem återanvändbara till nya plastprodukter. Det går åt mindre material per kaffepåse jämfört med de tidigare påsarna, och de kan sorteras som mjuk plast. Till glädje och nytta för dig, mig och miljön.

Serie Rigtig Kaffe Blå serie
Kaffestyrka Mellan
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetyp Hela kaffebönor
Noter Choklad
Noter Nötter
Ursprung Sumatra
Ursprung Brasilien
Ursprung Guatemala
Vikt 1000g
Rostat Super Crema 1kg: 30.04.2024
Bäst före Super Crema 1kg: 30.04.2026

4 Anmeldelser

5.0 stjerner
(4 Anmeldelser)
5 ★★★★★ (4)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde