Ref: A4348

Ny Spar 47%
House of Barista Kaffekvarn Inkl. Bialetti Venus Mokabryggare 6 Koppar & Kaffe

Från House of Barista

House of Barista Kaffekvarn Inkl. G.A.T Fashion 3 Koppar Mokabryggare & Kaffe

Leverans: Leverans i början av december 2021

899,95 SEK

1 709,85 SEK

Spar 809,90 SEK

Förpackningens innehåll

 • Se produkt Artikelinfo

  Rigtig Kaffe Teodora är en kaffeblandning med en balanceret smak. En hyllning till den stolta napolitanska kaffetraditionen. Kaffet består av 60% tvättad arabica och 40% robusta från Colombia och Brasilien.

   

  Du får en mediumrostad kaffeblandning med en fyllig, balanserad och jämn smak med små inslag av lakrits, som ger en fantastisk doft. Kaffet ligger fint i koppen och har en god och fast crema, som gör den perfekt till en espresso. Teodora är ett kaffe med stor personlighet!

   

  När Rigtig kaffe Teodora blandas med mjölk får du en fyllig och god cappuccino eller latte med en fin gyllene färg. Kaffesmaken tränger igenom och ger karaktär som gör att den fungerar perfekt med mjölk.

   

  Teodora är ett italienskt tjejnamn som betyder guds gåva och denna kaffeblandning har fått namnet som en hyllning till guds gåva i kaffevärlden: den stolta kaffetraditionen i Napoli och kaffets mörka, intensiva aromatiska smak.

   

  Folket i Napoli är kända för deras kärlek till kaffe och även om det inte var de som skapade espresson så har de i dagsläget den bästa cappuccinon. En äkta italiensk kopp kaffe! Enligt det italienska folket är Napoli fortfarande den by som serverar den bästa koppen kaffe i landet, tack vare den gamla stolta traditionen. Tack vare det relativa höga innehållet av robusta i kaffeblandningar från Napoli får man en espresso med karaktär och en stark smak med creme.

   

  Espresson från Napoli är skapad utifrån filosofin om att perfektion uppnås genom att modifiera och vidareutveckla tills  man får fram perfekt resultat.

   

  På kaffebarerna i Napoli hittar du äkta baristas som har öga för detaljer. Vid sidan av kvarnen har de oftast en liten sked liggandes så de kan fylla på lite extra kaffe i den traditionella espresso-shotten på 7g, för att kunna få den helt rätta smaken.

   

  Rigtig Kaffes italienske serie består av fem olika kaffeblandningar, som alla är en hyllning till Italien och den italienska kaffehistorien. Varje kaffeblandning symboliserar ett område i Italien och detta områdes traditioner av kaffesmak och kafferostning.

   

  Rostning: • • •

  Syrlighet: • • • 

  Body: • • • •

  Får även i 1000 g.

  Hållbarhet: Allt kaffe från vårt eget märke "Rigtig Kaffe" är packat i en skyddad atmosfär, som är en blandning av nitrogen och kolsyra. Denna skyddande atmosfär har som ändamål att tränga bort syre, så kaffets goda smak behålls.

  Från rostning och 24 månader framåt kan du alltid räkna med att smaken fortfarande är god. Kaffet förstörs inte men mister arom med tiden. 

  Kaffet rostas i Danmark. 

  1 x

  Ref: 25B-20010

  Rigtig Kaffe Teodora är en kaffeblandning med en balanceret smak. En hyllning till den stolta...

  Kaffestyrka Mellan
  Rostat Teodora 500g: 09.02.2021
  Bäst före Teodora 500g: 09.02.2023
 • Se produkt Artikelinfo

  G.A.T Fashion Wood mokabryggare är den klassiska italienska kaffebryggaren, som gör att du kan brygga en äkta italiensk espresso. 

  Espressokannan är från serien "Fashion", som är stilfulla kannor med mattsvart finish, aluminiumlock och ett välformat handtag i en fin design (i detta fall med trälook). Kannan kan brygga upp till 3 koppar och är enkel att hantera.

  Mokabryggaren kan användas på alla typer av spisar, även induktion. Induktionsplattan ska ha en diameter på minimum 8,8 cm i diameter.

  Din kaffebryggare ska diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Tål inte diskmaskin. 

  OBS! Innan du använder induktionskannan första gången rekommenderas det att du testar så den fungerar på din induktions-kokplatta. Detta görs genom att du sätter kannan på kokplattan UTAN kaffe och vatten i och känner efter om kannan blir varm. Testa gärna detta på flera av dina kokplattor. Kannorna fungerar bäst på de kokplattor som passar i storlek. 

  1 x

  Ref: 22-103903W

  G.A.T Fashion Wood mokabryggare är den klassiska italienska kaffebryggaren, som gör att du kan...

  Färg Trä
  Färg Svart
 • Se produkt Artikelinfo
  Du ger dina kaffebönor extra kärlek med Mr. Baristas kompakta och elektriska kaffekvarn. Då kan du enkelt mala dina kaffebönor till den malning du vill, beroende på vilken bryggmetod du använder.

  Kaffekvarnen kan mala upp till 75 gram bönor åt gången, vilket motsvarar ca. 10 koppar kaffe. Kaffebönorna läggs i metallbehållaren som lätt kan tas bort så att det nymalda kaffet kan hällas i ett filter eller en kaffepress. Du håller ner on/off-knappen tills kaffet har önskad malning.

  1 x

  Ref: 56-1004572

  Du ger dina kaffebönor extra kärlek med Mr. Baristas kompakta och elektriska kaffekvarn.

  Färg Svart

0 anmeldelser af House of Barista Kaffekvarn Inkl. G.A.T Fashion 3 Koppar Mokabryggare & Kaffe

(0 Recensioner)

Välj en rad nedan för att filtrera recensioner.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriva en recension